Začínáme s dědkem - rady pro začínající dědkaře.
Moderátor: Rover
Re: Začínáme s dědkem - rady pro začínající dědkaře.
Zkus http://www.dunsfold.com" onclick="window.open(this.href);return false; nebo http://www.johncraddockltd.co.uk" onclick="window.open(this.href);return false;
- VencaZE
- tel.: 602 550 993
- auto: 110HT, S2A 88, G66
- Kontaktovat uživatele:
Čau, no, tak to se asi ožereme dvawill.26 píše:práce pokročily ,přesunul jsem se na předek (už mám docela absťák a až ho nastartuju tak se asi ožeru)

Jak budeš řešit ty brzdy ? Necháš lepit obložení, nebo celé nové čelisti ?
Jinak pěkná práce, to pískování ti fakt muselo dát zabrat..
Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Roverovi i Martinovi díky za cenné rady.
To, že se už moc nedá sehnat originál jsem nečekal a jsem teda docela rozmrzelej..
Nevím, v jakým byl ten originál stavu, ale na UK-Ebay to moc neumím. Takže jestli to neseženou chlapi sami, budu se asi muset smířit s novým paddockem nebo jinou náhražkou...Nebo to objednám přes někoho tady. Ještě jednou díky.... 

zdravim vsechny...
shanim handbrake ratchet pro volant vpravo...
tento typ(foto).... (podarilo se mi ohoblovat puvodni k jiste funkcnosti, ale otazkou je, jestli se ztencene zoubky neulamou, takze pro jistotu bych rad zalohu...)
zkousel jsem ebay bez uspechu, uvitam i tip, kde se poohlednout...nemusi se lesknout, ale rad bych, aby mel zuby
dik

shanim handbrake ratchet pro volant vpravo...
tento typ(foto).... (podarilo se mi ohoblovat puvodni k jiste funkcnosti, ale otazkou je, jestli se ztencene zoubky neulamou, takze pro jistotu bych rad zalohu...)
zkousel jsem ebay bez uspechu, uvitam i tip, kde se poohlednout...nemusi se lesknout, ale rad bych, aby mel zuby

dik

jestli by ti to pomohlo mohl bych ti darovat ten svůj ,ale je tam dírka a je z serieIII tak nevím jestli ti to pomuže?cyril píše:Roverovi i Martinovi díky za cenné rady.To, že se už moc nedá sehnat originál jsem nečekal a jsem teda docela rozmrzelej..
Nevím, v jakým byl ten originál stavu, ale na UK-Ebay to moc neumím. Takže jestli to neseženou chlapi sami, budu se asi muset smířit s novým paddockem nebo jinou náhražkou...Nebo to objednám přes někoho tady. Ještě jednou díky....
...
Naposledy upravil(a) will.26 dne 23 kvě 2012 14:00, celkem upraveno 1 x.
Hezké...
Snad jen - proč máš stříknuté i všechny ty lišty a drobnosti co jsou zinkované?
Snad jen - proč máš stříknuté i všechny ty lišty a drobnosti co jsou zinkované?
Country boy...
...
Neboj!!! Já nekritizoval, jen jsem se ptal... Nikdo Tě kamenovat nebude. To, že si děláš všechno sám se na Tobě cení a ne že lidi budou akorát šťourat. A jak píšeš, dědek je relativně mladý a bude pracovat... Všechno v pohodě.
Country boy...
...
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
A víš, kolik už jsi na tom strávil času? Aby si ostatní udělali představu co to obnáší.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
...
Naposledy upravil(a) will.26 dne 23 kvě 2012 14:01, celkem upraveno 1 x.
..
Naposledy upravil(a) will.26 dne 23 kvě 2012 14:01, celkem upraveno 1 x.
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
ahoj wille, mam dotaz nasel by sis na me nekdy v pristich 14-ti dnech cas? potreboval bych opiskovat naraznik, sundam z toho barvu kde to pujde ale tu rez potrebuju dostat pryc
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
barvu nesundávej je to zbytečné ale lepší by bylo kdybys s ním mohl přijet ke mě do práce ,mám průmyslový kompresor a plácek kde mužu dělat bordel, tak bych ti ho ojel co ty na to ?Miky_CZ píše:ahoj wille, mam dotaz nasel by sis na me nekdy v pristich 14-ti dnech cas? potreboval bych opiskovat naraznik, sundam z toho barvu kde to pujde ale tu rez potrebuju dostat pryc
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
sakra sem se seknul chtel sem ti poslat sz:-Dwill.26 píše:barvu nesundávej je to zbytečné ale lepší by bylo kdybys s ním mohl přijet ke mě do práce ,mám průmyslový kompresor a plácek kde mužu dělat bordel, tak bych ti ho ojel co ty na to ?Miky_CZ píše:ahoj wille, mam dotaz nasel by sis na me nekdy v pristich 14-ti dnech cas? potreboval bych opiskovat naraznik, sundam z toho barvu kde to pujde ale tu rez potrebuju dostat pryc
ale dobre ozvu se na telefon az tam navarim par drzaku
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
Jeden jsem ti našel, ale je to rána ! http://cgi.ebay.co.uk/Land-Rover-Series ... 45f3dc55c3" onclick="window.open(this.href);return false;cyril píše:Mechanik co mi dělá renovaci naftové 2ASerie mi nahlásil, že "někdo" ukradl chladič (prý asi cikáni do sběru!!!). No nevím, bylo tam spousta jiných hliníkových dílů...ty naštěstí nevzali. Můžete poradit kde, případně za kolik jej objednat? On to zkouší sehnat na vlastní pěst, ale rád bych tam měl ten, kterej na rok 1963 patří. V Paddocku nemaj chladiče nijak ročníkově rozlyšený a na diesel bude asi jinej než na benzín. Díky za případné rady a informace. Cyril.
tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
To je co tam patří..., akorát je to exchange, takže to asi cyrilovi asi nic neřeší...
Country boy...
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
Pouze pokud pošleš svůj starej, odečtou ti 40 GBP. Jinak ti to prodaj za raketu . 

tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
tak to nabízím zdarma svůj starý kdyby někdo chtěl (akorát je z 3 a teče)