Moderátor: Miky_CZ
moon13 píše:Rudo, měli bychom se tam s ním domluvit na projížďce, když to máme za chalupou.
Určitě by se náš slezlo hodně autíček, teda myslím, že těch max 15 určitě!
No jo, a jiný to není a nebude... holt luxusní značka LRJenda píše:...koukli jste se na ty uzasny ceny za pronajem???
Uzasny a zcela v duchu zastoupeni L.R. v Cechach![]()
Honza
Máš recht, s Oldou je to taková svobodaRudaK píše:Nechci nikomu brát vítr s plachet,je to udělaný hezky,ale žádný brutalNěco jak výlet s Oldou
Mi tam byli loni s Cartecem
( ale na tu překlápěčku nás nepustili
) ten největší kopec byl taky blokléj předváděčkou
aspoň jsme se mohli díval na evropské mistrovství aut, který právě jelo na okruhu
hmmm slečna a def.. to je krásná kombinacemesy píše:zdravím všechny příznivce LR .......
toto je můj def .....
No tak ta moje mě nechce pustit za volant...zbynek píše:to znám, moje ženuška taky pěkně vrčí, když má sedět v DII A o řízení nemůže být ani řeč, jakmile to auto vidí tak začne štěkat.... to bych vám nepřál slyšet ty řeči.......
No ta moje s tím jezdí taky víc, než já. Hlavně si pochvaluje, že už na ni nikdo netroubí ( třeba když stojí dýl na křižovatce).tkala píše:No tak ta moje mě nechce pustit za volant...zbynek píše:to znám, moje ženuška taky pěkně vrčí, když má sedět v DII A o řízení nemůže být ani řeč, jakmile to auto vidí tak začne štěkat.... to bych vám nepřál slyšet ty řeči.......
![]()
![]()
TOM, D3