Moderátor: Safraporte
No nevím, mě se to - že mě to v zatáčce na ujetém ledovém sněhu tlačí pořád vpřed bez možnosti zatočit - nelíbí.vladob8 píše:Je to tak, to auto nerozhadzes! S prednym nahonom (Favofit) aj so zadnym nahonom (S 120) sa da robit na prazdnom zasnezenom parkovisku poriadny cirkus (moja oblubena zaluba) ale s Free stale rovno ci robis cokolvek... ale o to konstrukterom v LR ide
Souhlas ,podle mě a nejenom podle mě se auto v zatáčkách na sněhu nebo náledí, nechová moc dobře.Zadek pořád ujíždí do stran a občas je problém ho udržet na vozovce.Safraporte píše:No nevím, mě se to - že mě to v zatáčce na ujetém ledovém sněhu tlačí pořád vpřed bez možnosti zatočit - nelíbí.vladob8 píše:Je to tak, to auto nerozhadzes! S prednym nahonom (Favofit) aj so zadnym nahonom (S 120) sa da robit na prazdnom zasnezenom parkovisku poriadny cirkus (moja oblubena zaluba) ale s Free stale rovno ci robis cokolvek... ale o to konstrukterom v LR ide
To samé na štěrku - jak to v létě ti naši lepiči asfaltek umí: asfalt a na to nafoukat šmanduJedeš v zatáčce jak na sáňkách
Na kolik tě to vyšlo?pepinno.g píše:ja kupoval visco uplne novou+2ks lozisek nulozeni kardanu z anglie a super!!!!![]()
Tak ak je to tak ako pises, tak je to naozaj fajn, predsa len platit zbytocne peniaze za novu na stare auto, ked sa to da opravit za nieco viac ako par Eur....skino píše:no repas znamena oprava a opravia ti rovno tvoju a ked nechceš nemusiš ju ani z auta zhadzovat. už sa to tu pisalo roby to pan Balaž v žiari nad hronom. asi 3 hodky roboti a stoji to 100 Eura a maš na to zaruku a vraj to ma vydržať ako nova cca 100 000km. za te peniaze je to super a spokojnosť zatial určite. tak toľko
Na nete toho mas celkom dost, skus pozriet na http://www.povinna-vybava.sk/ , pozeral som, ze tam mozes kartu prvej pomoci stiahnut v .pdf, len ako pisu, nezabudni si ju zalaminovat, aby sa ti neopotrebovala...Allan píše:Taky se tam chystám ,tak jsem se chtěl zeptat ,zda naší bratři mají nějaké výjimky v silničním zákoně abych byl připraven.Ptám se tak blbě jelikož nikde nejezdím a kolega mi říkal ,že údajně je třeba sebou vozit i nějaký návod na první pomoc :shock
a kdeze ho mas v servise ?cvirik_ke píše:... termostat dnes dosiel, ale servis odvcera dovolenkuje, tak opravujeme az v pondelok...
u Jara Harabisa, tu u nas v KEsicoch...DanoDEF píše:a kdeze ho mas v servise ?cvirik_ke píše:... termostat dnes dosiel, ale servis odvcera dovolenkuje, tak opravujeme az v pondelok...