Žabomyší války

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
Sláma Karel
tel.: +420608333403
auto: to se mi sem nevejde

Žabomyší války

#1 Příspěvek od Sláma Karel » 25 říj 2009 11:15

Tak si počtěte ať se taky povavíte. Mají tam takových témat víc.
Stavrosi co ty na to? Taky jim tam něco napiš.
A přiznejte se kdo to má na autě.?

http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 8ca112a8d1

K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe

brudr

Re: Žabomyší války

#2 Příspěvek od brudr » 25 říj 2009 12:19

:lol: :lol: :lol: :lol: nejvic me pobavilo to ze sem se dozvedel o sobe ze teda asi su todle: To by mě zajímalo co tam ty zamindrákovaný zkrachovalý nebožáci maj za samolepky Evil or Very Mad mam pro vás nápad: co třeba samolepky vylitý pryskyřicí (pěknej design) a text- inspiroval sem se filmem "tahle země neni pro starý": Takže: "TH!S LAND IS NOT 4 TATA(r)s, but TOYS" Laughing Laughing Laughing http://www.logoprint.cz/

nalepku si asi poridim :Ale fuuj:a pjekne vylitou zlatem pro lepčí design :lol:

a todle je taky dobra recenze :roll: Mel sem moznost se svezt v novem Defendru a muzu vam rict, ze to byla hruza. Verim, ze ma neuveritelne terenni schopnosti ale at se na mne nikdo nezlobi, proste to auto jede jako traktor. Opakuju - jako traktor! Ze spodu jde slyset motor. Spojka je tak tvrda, ze se neda skoro zmacknout. Rejd oproti napriklad Mitsu L200 je polovicni. Dvere ma jak z trabanta a misto pro ridice je do 150cm maximalne 60kg protoze se sedacka neda dozadu skoro posunout. Nohy mas skrcene, do praveho kolena te tlaci stredova konzole a do leveho stehna madlo dveri. Verte mi, ze neprehanim!
Urcite ostatni LR-ka budou o necem jinem ale Defik me uplne sklamal, ikdyz priznavam, ze se mi na pohled porad moc libi Wink
tel:604422529
p.bocek@email.cz

Luboš M.
tel.: 608 969 607
auto: Defender 110
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Luboš M. » 25 říj 2009 13:11

Já bych si toyku klidně koupil. Líbí se mi BJ i HZJ. Mám defíka protože se mi taky líbí a hlavně se okolo LR motají lidé které rád výdám a neurážejí se jako na Offroadforu. Myslím že sorta lidí okolo LR je těžce v pohodě, jo aj líbí se mi ceny, dostupnost náhradních dílů. Nechápu co ti chlapci vůbec řeší.
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.

PavelU
tel.: +420 603716996
auto: Land Rover
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od PavelU » 25 říj 2009 13:33

Sláma Karel píše:Stavrosi co ty na to? Taky jim tam něco napiš.
Vždyť my máme Stavrose rádi i přes tu jeho úchylku... :mrgreen:
LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4

kamca
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od kamca » 25 říj 2009 13:49

Tyhle valky si myslim je ceska specialita, neb tady si kazdy vse zavidi, pokud mas hezky auto a nedej boze drazsi, hned ses zlodej. Nikdo si nerekne, ze jsi asi tvrde makal, aby sis ho koupil. Mam rad pejsky a kdyz ctu na nekterych forech jak se idi urazej, pomlouvaj a snazi se pospinit kohokoli, kdo se svym psem neco dokaze...proste hnus. Pritom pokud mate vsichni zajem o Offroad tak proc se nezajimat i o jiny auta nez ta Vase, proc nepokecat a neuzit si ten konicek. Myslim, ze na forech je dost slusnych lidi, jen par tech co jsou "nekde jinde" o sobe dava vic vedet.
A myslim, ze je 100% pravda, ze forum jako je tohle se jen tak nenajde, neb ta "atmosfera" tady je neuveritelne pratelska. A to si myslim je o lidech. Na srazu LR London 2 Brighton to bylo presne videt..pohoda :Pohoda: , rozdelany grilovani, lidi si povidali, navzajem nabizeli ochutnavky, zadny odpadky na ulici. Proste okolo LR se toci uplne zvlastni skupina lidi a pokud by takovej bylo mnohem vic, tak se nam vsem bude mnohem lip zit :hmm:

Rover
tel.: 736173373

#6 Příspěvek od Rover » 25 říj 2009 14:05

kamca píše:Tyhle valky si myslim je ceska specialita, neb tady si kazdy vse zavidi, pokud mas hezky auto a nedej boze drazsi, hned ses zlodej. Nikdo si nerekne, ze jsi asi tvrde makal, aby sis ho koupil. Mam rad pejsky a kdyz ctu na nekterych forech jak se idi urazej, pomlouvaj a snazi se pospinit kohokoli, kdo se svym psem neco dokaze...proste hnus. Pritom pokud mate vsichni zajem o Offroad tak proc se nezajimat i o jiny auta nez ta Vase, proc nepokecat a neuzit si ten konicek. Myslim, ze na forech je dost slusnych lidi, jen par tech co jsou "nekde jinde" o sobe dava vic vedet.
A myslim, ze je 100% pravda, ze forum jako je tohle se jen tak nenajde, neb ta "atmosfera" tady je neuveritelne pratelska. A to si myslim je o lidech. Na srazu LR London 2 Brighton to bylo presne videt..pohoda :Pohoda: , rozdelany grilovani, lidi si povidali, navzajem nabizeli ochutnavky, zadny odpadky na ulici. Proste okolo LR se toci uplne zvlastni skupina lidi a pokud by takovej bylo mnohem vic, tak se nam vsem bude mnohem lip zit :hmm:
Hezky napsáno..., mám 6 Land Roverů, nic jiného bych si nikdy nekoupil, ale to neznamená, že si rád nepokecám s někým kdo je v pohodě a má třeba tu Toyotu..., není to o autech, ale o lidech. Takže pro mně je to vlákno na tom Toyota foru úpln o ho...ě. Úplně zbytečný...
Country boy...

Stavros

#7 Příspěvek od Stavros » 25 říj 2009 14:22

ja tohle tak nejak neresim, auto je proste auto. Jestli LR nebo toyota je mi jedno.

colek
tel.: 732944463
auto: DII300

#8 Příspěvek od colek » 25 říj 2009 15:47

Tak jsem si myslel,že jsme jedný krve...Rozdělováni lidí mě dost baví u moto-H-D sračky,rejže nejlepši,Jawky socky...Tak už se to dostalo i sem...Asi má někdo nějakej problém s dýlkou,nebo co :hmm:

DjALF
auto: Toyota LC 100
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od DjALF » 25 říj 2009 15:49

Tohle téma je vo H.....ě , bud je ten člověk v pohodě nebo není a je uplně jedno v čem jezdí. :idea:
Discovery I 300TDI "Užovka" - lehka OFF kosmetika "už EX"
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/

PavelU
tel.: +420 603716996
auto: Land Rover
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od PavelU » 25 říj 2009 16:10

Co chcete, když to do nás hustí média a reklama od rána do večera, že je něco lepší něž u konkurence a něčím umyjeme víc nádobí a pořád dokola... :roll:

Navíc takové zdravé rýpnutí není vůbec naškodu, je potom jenom na dotyčném jak to vezme a jsou i takový co se urazí
a kopou kolem sebe jak malí... :wink: ...tož tak... :Pohoda:
LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4

colek
tel.: 732944463
auto: DII300

#11 Příspěvek od colek » 25 říj 2009 16:27

No jo,jenže když se člověk doví,že se koupí offroadu zařadil mezi zbohatlický z...dy s malým přirozením,to takovou citlivou povahu ouplně rozbije :cry: A ke všemu pak zjistím,že jsem koupil blbý auto :Ja blb:

Safraporte
tel.: 739634575
auto: noLR

#12 Příspěvek od Safraporte » 25 říj 2009 18:56

Tohle je o ničem (topic na Toye foru), před koupí auta jsem prošel fóra. Při představě s jakými lidmi se kde do budoucna budu potkávat se začalo vyjasňovat a když se navíc manželka zamilovala do Freečka - bylo vymalováno :lol:
Teď ho jen dát do kupy a počkat až se rozsype druhé auto v baráku (Focus), abych mohl dát Freečko mamče a pořídit si Disco (které mi bylo nejprve zamítnuto) :wink:

zbynek
tel.: 724258113
auto: DII 99
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od zbynek » 25 říj 2009 21:30

Plně souhlasím s Kamčou, jedná se zcela o český problém. Mam mnoho zájmů a koníčků, navštívil jsem mnoho for, ale jedině tady panuje naprosto přátelská atmosfére, nikdo neřeší čím a jak jezdím, každý rád poradí, nikdo nikoho nekritizuje, snad jedině v legraci to je ovšem taky součást přátelství.
Radost tady hledat informace nebo publikovat své názory. LR komunita je prostě nezvyklá parta, podobnou sociologii znám z horolezecké branže, ovšem tam se to už trochu vytrácí od té doby co se lezení stalo masovým sportem. Lezecká fora jsou už také plné ho..en.
Všechno má svůj čas........

Hunter
auto: Free I Td4 AT
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Hunter » 25 říj 2009 21:36

Kluci to nic neni, prectete si, co se deje tady
http://gazklub.dusmi.sk/diskusia/viewto ... =15&t=4748
a jak to vse zacalo
http://gazklub.dusmi.sk/diskusia/viewto ... =43&t=4694
a puvodni stranky
http://www.gazklub.cz/diskuze/viewtopic.php?f=30&t=4749
Doufam, ze nase forum to NIKDY nepotka :roll:
Free Td4 2004 HSE automat

kamca
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od kamca » 25 říj 2009 21:40

Sice to nesouvisi s LR, ale myslim, ze to vystihuje povahu nasi spolecnosti. Ja zacal v 1992 chodit na cvicak. Byla to paradni parta, kazdej poradil, pomohl, nebyl problem neco na cvicaku udelat ve volnem case zadarmo.Lidi si pomohli i kdyz nekdo neco chtel doma. Pak nekteri mistni zacali cvicit lidem psi pro penize, na normalni cleny uz nebyl cas, neb ti neplati no a casem uz kdo neplatil byl temer na obtiz.
Myslim, ze problem je i v tom, ze v Cesku kazdy kdo ma penize je povazovan za podvodnika, lidi se snazej ze vseho neco vytriskat pro sebe, ridi se heslem "od te doby co byly vynalezeny penize se nedekuje" a pak to tak vypada. Jeste jednou smekam pred komunitou okolo LR :D

kudrnac
tel.: 603 269 399
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od kudrnac » 25 říj 2009 21:43

To je humus, že se to nedá ani dočíst.
Defender 110 TDi 300, Discovery DII, S I 107 SW

Dusan
auto: LR Defender 110 TD5

#17 Příspěvek od Dusan » 25 říj 2009 21:44

Dusmi ho znam, sam na gazklub jsem i psaval, me off zacatky jsou spojene prave s gazikem. -to co se tam deje je des a dusmi by mel mit nekde sochu... Postavil se k tomu celem. Ale to nic nemeni na tom, ze muzeme byt radi za atmosku, ktera je zde na foru.
.... ALEA IACTA EST

tel.: +420775196109
auto: LR DII; Volvo XC90 -
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od default » 25 říj 2009 21:50

zbynek píše:Plně souhlasím s Kamčou, jedná se zcela o český problém. Mam mnoho zájmů a koníčků, navštívil jsem mnoho for, ale jedině tady panuje naprosto přátelská atmosfére, nikdo neřeší čím a jak jezdím, každý rád poradí, nikdo nikoho nekritizuje, snad jedině v legraci to je ovšem taky součást přátelství.
Radost tady hledat informace nebo publikovat své názory. LR komunita je prostě nezvyklá parta, podobnou sociologii znám z horolezecké branže, ovšem tam se to už trochu vytrácí od té doby co se lezení stalo masovým sportem. Lezecká fora jsou už také plné ho..en.
Mezi námi děvčaty - zkuste se jen tak juknout na fóra kolem bojových sportů. Já trošku sleduji Iai-dó / Ken-dó a Aiki, a mám pocit že jsem se dostal mezi naprosté bezmozky. V podstatě jsou schopní mi jinak krásného koníčka znechutit :!:
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109

Tom LTR
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Tom LTR » 25 říj 2009 22:47

To co se stalo na gazklubu byla jen otázka času....Hlavně si tam mezi sebou začali závidět peníze a ještě to okořenili politikou.

Dusan
auto: LR Defender 110 TD5

#20 Příspěvek od Dusan » 25 říj 2009 23:22

tezko rict, ja uz to tam rok nesleduju...
.... ALEA IACTA EST

Odpovědět