Problem s centralem a immo

Freelander I, II

Moderátor: Safraporte

Odpovědět
Zpráva
Autor
mircus

Problem s centralem a immo

#1 Příspěvek od mircus » 19 říj 2009 20:58

Zdravim potreboval bych poradit........... Dnes jsem koupil freelandera a jen dojedu domu, uz nejde central a tim padem ani imobilizer!!! Nevim co s tim, tejpek v bazaru mi to ochotne otevrel normal jsem nastartoval a odjel... prijedu domu chcipnu kaaru, po peti minutach se chtela segra projet a uz immo nepustil starter!!!! tak jsem zkusil zamknout a odemknout, ale central uz nereagoval, vymenil jsem baterky v obou dalkacich a nic nic nic nic nic nic!!!!!!!! :evil: :evil: Jsem nasranej hned prvni den co ho mam!!!!! prosim poradte

EagleSK
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem s centralem a immo

#2 Příspěvek od EagleSK » 19 říj 2009 21:46

Nechcem byt hnusny, ale nie je to jedine prekvapenie, co Ta caka.
Ale k veci. Raz sa mi nieco take stalo a na palubke mi blikala cervena LED dioda. Stacilo, ked som sa zatvoril vo vnutri auta, manualne (tlacidlom na prednom paneli) zamkol a odomkol, este raz som to skusil dialkovym a fungovalo to. Moj pripad je ale skor taka ducharina, neviem ci to bude fungovat aj u Teba.
Freelander 2.0 Di, rv. 1999, 5 dv.

Distruptor
auto: Freelander, D4?

#3 Příspěvek od Distruptor » 19 říj 2009 21:50

Ak si menil v kluci baterky tak ho musis znova "nakalibrovat" pri aute stlacaj asi 5x tlacitka na odomknutie alebo aj vsetky neviem presne niekde tu na fore to je tiez popisane.
Land Rover FREELANDER Td4, HSE, 5dv, 2005, automat

Safraporte
tel.: 739634575
auto: noLR

#4 Příspěvek od Safraporte » 20 říj 2009 10:44

EagleSK píše:Nechcem byt hnusny, ale nie je to jedine prekvapenie, co Ta caka...
lol to je morální podpora :lol:
Klasika, také jsem první tři týdny odhaloval závady, teď přichází smíření a nastupují postupné opravy (ale mám to tak u každého auta).
A teď k tématu:
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... A1l#p83347
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... A1l#p72926

mircus

#5 Příspěvek od mircus » 20 říj 2009 21:04

Díky za rady, ale nic nepomáhá....... Prej s nim musim na diagnostiku, aby znova nahráli dálkáče........... takze vlecku a hura do servisu

Odpovědět