no a pak se mi teda ještě nestalo, aby někdo s DI nebo DII nepozdravil...holt asi vopravdu slušnost nejde ruku v ruce se značkou a stylem JENŽE:D     Jednou v německu jsem mazal na DII do Hanoveru a u Magdeburgu mi vodešel kompresor do měchů a sednul jsem si na dorazy protože mi zároveň fičel měch. Za asi 15 min jel okolo nový Range se vším všudy - no prostě typická výstavní leštěnka. Vystoupila stará paní asi tak kolem 65 s čoklíkem a zeptala se mně jestli něco nepotřebuju!
 no a pak se mi teda ještě nestalo, aby někdo s DI nebo DII nepozdravil...holt asi vopravdu slušnost nejde ruku v ruce se značkou a stylem JENŽE:D     Jednou v německu jsem mazal na DII do Hanoveru a u Magdeburgu mi vodešel kompresor do měchů a sednul jsem si na dorazy protože mi zároveň fičel měch. Za asi 15 min jel okolo nový Range se vším všudy - no prostě typická výstavní leštěnka. Vystoupila stará paní asi tak kolem 65 s čoklíkem a zeptala se mně jestli něco nepotřebuju!  

Tak sem polknul a vod tý doby se prostě snažím pozdravit.... včil mudruj babo.

(1. defík kolem 13h na 1.kilometru D1 směr Brno, odbočoval poté k centru Chodov, řídila ženská, tak to by se možná dalo pochopit, ale 2. kolem 17:20 na dálnici z Tábora směr Praha, doprotisměru, to už je neodpustitelné
  (1. defík kolem 13h na 1.kilometru D1 směr Brno, odbočoval poté k centru Chodov, řídila ženská, tak to by se možná dalo pochopit, ale 2. kolem 17:20 na dálnici z Tábora směr Praha, doprotisměru, to už je neodpustitelné  ...takže se přiznejte
 ...takže se přiznejte   

A tady u nás v České Lípě je cca 7 Free a nikdo nezdraví jen čumí jak .......
  A tady u nás v České Lípě je cca 7 Free a nikdo nezdraví jen čumí jak .......  

ikdyz ja jsem taky casto kravatak tak tim to neni totez novej RR nikdo....mozna je to i tou prahou a pak me zdravy Anglican v discu 1 s pravostranym na magistrale..
 ikdyz ja jsem taky casto kravatak tak tim to neni totez novej RR nikdo....mozna je to i tou prahou a pak me zdravy Anglican v discu 1 s pravostranym na magistrale..