Mám sice Land ROVERA ale jenom krátce, tak ještě nejsem takový mistr abych o něm věděl všechno. Proto píši na toto Forum abych se poradil se zkušenějšími. Jestli ale obtěžuji tak se omlouvám.karel píše:Proč ono snad do nich tečeMešky píše:A nemáš náhodou Land Revera?![]()
Díky za odpověď.eliott píše:Pokud máš P38, bude špatné těsnění mezi plechem, co je nad pylovým filtrem a sklem, je tam taková hmota na bázi butylkaučuku, nebo jak přesně se to jmenuje
Jsi na omylu. Neurážím se, jenom mi trochu vadí když jsem tady krátce a neznám ještě místní hantýrku že jsem hned pro legraci. Na jiném Foru jsem již několik let a také se napadáme/ samo že v legraci/ ale už se známe a víme co a jak. No a když se objeví někdo nový tak ho necháme aby se trochu rozkoukal. To že jsem nenapsal že mám P38 byla moje chyba. Spoléhal jsem na to že když píši na foru Range Rover že každý pochopí že nemám Disco a tak podobně. Ale napravím to a příště již budu konkrétní.Acon píše:nemáš sa prečo urážať. Písal si, že voda v Range Roveri, potom, že máš LandRover. Ktorý typ? LR RR, RRC? LR DISKO I,II,III?
Pepan* píše:Díky za odpověď.eliott píše:Pokud máš P38, bude špatné těsnění mezi plechem, co je nad pylovým filtrem a sklem, je tam taková hmota na bázi butylkaučuku, nebo jak přesně se to jmenujeZapiš si to a až přijedu na servis tak další práce navíc.
Jinak mám toho Rovera po Davidovi S. Ty jsi mu asi mněnil vodní čerpadlo.
Bude tam nějaký problém páč se ztrácí voda. Ještě zkusím propátrat Forum jestli už se to tady neřešilo. Asi jsem na tu vodu nějak zatíženej.
Pepan