Valašské kotáry 2009
Moderátor: Miky_CZ
Re: Valašské kotáry 2009
jsem předběžně domluvené s Rudou na 15.45 u Ikea. Já taky nemám dálniční známku. Tak tě Brudr čekáme.
Pro všechny kdo chce jet s náma Brno Ikea 15.45 budu taky na CB 14 nebo tel 774 955 222.
Pro všechny kdo chce jet s náma Brno Ikea 15.45 budu taky na CB 14 nebo tel 774 955 222.
Disco II, 265:75:16, 2" lift, Safari Snorkel, CB, pevnostní nárazník, naviják.....
-buri- píše:jsem předběžně domluvené s Rudou na 15.45 u Ikea. Já taky nemám dálniční známku. Tak tě Brudr čekáme.
budu tam

tel:604422529
p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz
- DjALF
- auto: Toyota LC 100
- Kontaktovat uživatele:
Kua taky bych dnes dorazil,ale musím večer makat tak zítra ráno
(řekl bych,že přijdu o velice zajímyvý večer
)

Discovery I 300TDI "Užovka" - lehka OFF kosmetika "už EX"
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/
- paia
- tel.: mám ;o)
- auto: Audi Allroad
- Kontaktovat uživatele:
já vyrážím, MadTom ještě bude čekat na karavan, ale mně se nechce jet ve špičce, zvlášť ne v pátek.
bývalá Discovery I 300Tdi v automatu, nyní Audi Allroad
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Bohužel musím přesunout termín odjezdu z Olomouce na 15hodin - optimistický odhad.
Takže i případné vyhlášení orientačního závodu - kdo nás najde, když nevíme kde jsme, se posouvá. 

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
brudr píše:-buri- píše:jsem předběžně domluvené s Rudou na 15.45 u Ikea. Já taky nemám dálniční známku. Tak tě Brudr čekáme.
budu tam
15.45 to na parkovišti u Ikea jistí........ taky tam dorazím

Kua co ste za filateristi,když nemáte známku

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- Rosi
- tel.: +420-608-084004
- auto: LR 110SW Def Td5
Budu tam... pokud to ještě někdo čte-buri- píše:jsem předběžně domluvené s Rudou na 15.45 u Ikea. Já taky nemám dálniční známku. Tak tě Brudr čekáme.

Přijede ještě Moon a Mrož, tak když tak moment strpení.
Def 110 Td5 SW
skype: vk770403; fotky: http://picasaweb.google.cz/Rosi770403/" onclick="window.open(this.href);return false;
skype: vk770403; fotky: http://picasaweb.google.cz/Rosi770403/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pro Neklana a vás všechny.
Díky za perfektní akci . Bylo toho všeho dost
. Fakt jsem se pobavil a měl hodně hezkejch zážitků . I z toho jak jsme našli Neklane toho tvýho "odpadlíka" ve friťáku zapadlého na délku navijáku , a tří kurten v bahně a hodinu ho z toho tahali. Tvrdil , přísahal, že ho tam nikdo neposadil vrtulníkem , ale mi mu nevěříme
.
Chci ti aspoň takto poděkovat a rozloučit se s tebou a se všemi , se kterými jsem to nestihl, musel jsem narychlo
, neplánovaně odjet a většina z vás zrovna vyrazila do teréna navečer , dotvářet nějakou motokrosovou trať , či co
Takže DÍKY byla to opravdu
!!!!!!!!!!!!!!
Díky za perfektní akci . Bylo toho všeho dost

Chci ti aspoň takto poděkovat a rozloučit se s tebou a se všemi , se kterými jsem to nestihl, musel jsem narychlo

Defender 110 Td5 přední a zadní špéra , zvedlý , topení , naviják , sání , spodek zaplechovaný, nějaký kolo navíc , kompresor , zvedací střecha-integrované spaní a krásná S ll ,r. 1967 , benzín , soft top . Civilní ježdění s Ranger Raptor.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Taky všem zůčastněným děkuji a NEKLANOVI obzvlášť,za vydařenou akcičku ( jako vždycky ).
Taky sem vzal roha ( byl sem nafouklý,jak Michelim
) Tak někdy příště

Taky sem vzal roha ( byl sem nafouklý,jak Michelim

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
- yorkin
- tel.: 723 954967 (jen sms)
- auto: pár mám...
- Kontaktovat uživatele:
akce paradni, organizace super, misto 1*! moc rad jsem poprve vyzkousel navijak a stresni stan
. oba moc dekujem Neklanovi za poradani a priste navidenou!

exLR Discovery I 300Tdi, exLR SIII 88, exLR SIIA 88 STW, exRRS 4.2 S/C, exRRC 4.2 LSE, exRR TDV8 3.6, LR Defender 110 STW Td5
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
taky se pridam s diky neklanovi byla to perfektni akce, ted jsme dorazili po mensich obtizich a jedne nevysvetlitelne zahade domu, trojcovi se na diskarne zablokovalo zadni kolo za jizdy vypadalo to na lozisko vubec s tim neslo pootocit ani jak sme to zvedli nic no a najednou to zaclo fungovat tak nevime
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
Taktéž se přidávám s pochvalou za perfektně zorganizovanou a velmi povedenou akci, takže díky Neklane. Jsem rád, že jsem se s vámi všemi seznámil a společně strávil čas a doufám, že se opět za rok na stejném místě znovu společně potkáme. 

I já chci poděkovat Neklanovi za perfektní akci... hlavně za to, jak měl dobře naplánovaná a načasovaná jednotlivá zapadnutí do bláta v sobotu při projížďce terénem... akorát na nakrmení a přebalení... fakt nechápu, jak to tak bezvadně načasoval...
Už se těšíme na další sraz... akorát malá teď nechce spát v postýlce, prý to málo drncá... tak snad si zase doma zvykne
Už se těšíme na další sraz... akorát malá teď nechce spát v postýlce, prý to málo drncá... tak snad si zase doma zvykne

Discovery II TD5 "Drobek"
Akce super! A zjistil jsem že Land Rover nezastaví ani nefunkční brzdy. Ale vážně, do Brna jsem dorazil v pořádku.
Disco II, 265:75:16, 2" lift, Safari Snorkel, CB, pevnostní nárazník, naviják.....
Zdravím všechny a přidávám se k děkovačce... akce byla v pohodě ( to je to nejlepší slovo, co mě napadlo )
Všechno v takovým poklidu, v dobré atmosféře a velmi dobře zorganizované. Bohužel jsem musel zmizet taky už v sobotu.
Nakonec jsem byl i rád, že jsem byl v osm večer doma a docela zničenej.
Dnes jsem se dorazil tak asi 6 hodinama strávenýma u auta a ještě pořád to není čistý. Ten valašský jíl, to je síla.
PS: Zároveň děkuji skupině rychlého nasazení za pomoc. Byla to velmi příjemně strávená hodinka
A nakonec měli i možnost vyzkoušet si speciální úsek... já už jsem si to podruhý nedal

Všechno v takovým poklidu, v dobré atmosféře a velmi dobře zorganizované. Bohužel jsem musel zmizet taky už v sobotu.
Nakonec jsem byl i rád, že jsem byl v osm večer doma a docela zničenej.
Dnes jsem se dorazil tak asi 6 hodinama strávenýma u auta a ještě pořád to není čistý. Ten valašský jíl, to je síla.
PS: Zároveň děkuji skupině rychlého nasazení za pomoc. Byla to velmi příjemně strávená hodinka

A nakonec měli i možnost vyzkoušet si speciální úsek... já už jsem si to podruhý nedal

Naposledy upravil(a) moon13 dne 13 zář 2009 18:09, celkem upraveno 1 x.
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
Bylo to super,dikec Neklanovy 
vrcholove foto akce hledani p.....e

vrcholove foto akce hledani p.....e

- Přílohy
-
- valachy 004.jpg (79.88 KiB) Zobrazeno 2365 x
-
- valachy 005.jpg (96.03 KiB) Zobrazeno 2363 x
tel:604422529
p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Taky se mi tam moc líbilo. Valašský kopce jsou super.
Perfektní lidi a auta, výborný jídlo a pití, trocha terénu... prostě krásnej víkend.
Pochvala Neklanovy.
Napodruhý bys to dal
Pověste někdo někam na web fotky, zase jsem byl lenošnej vytahovat foťák
Perfektní lidi a auta, výborný jídlo a pití, trocha terénu... prostě krásnej víkend.
Pochvala Neklanovy.
Když jsem viděl kam to dojelo, tak si asi koupím friťáka.moon13 píše: PS: Zároveň děkuji skupině rychlého nasazení za pomoc. Byla to velmi příjemně strávená hodinka![]()
Napodruhý bys to dal

Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
Tel: 731913431
Ahoj Jirko, no když myslíšLand Jirka píše:Taky se mi tam moc líbilo. Valašský kopce jsou super.
Pochvala Neklanovy.Když jsem viděl kam to dojelo, tak si asi koupím friťáka.moon13 píše: PS: Zároveň děkuji skupině rychlého nasazení za pomoc. Byla to velmi příjemně strávená hodinka![]()
Napodruhý bys to dal![]()

A víš co, asi se k tobě stavím, protože potřebuju pod auto... musím vydrápat to bahno, který mám zalezlý na plechu pod motorem. Štáral jsem tam dnes rukama, ale šlo to ztěžka, když se pod tím leží

Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
Všechna slova chvály byla napsána a můžu je jednoznačně podepsat. Super víkend, všechno až neuvěřitelně klapalo, poježdění, pivo, žraso, počasí i lidičky neměly chybu. Rád jsem Vás všechny poznal. Díky Neklane.
To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.