Freelander 1 rv. 1998
Moderátor: Safraporte
Freelander 1 rv. 1998
Zdravím Vás lidi,tak přecházím ze sportovních aut co jedou 230 km/h ale každou chvíli se stářím rozpadají na udržovanýho LandRovera co jsem dostal po tátovy . Už se na něj těším, větší bezpečnost, nebudu moc jezdit tak rychle a prostě je to lepší auto. Ale táta tam neměl klimatizaci což je jediný co mi vadí. Nevíte kde by mohli klimatizaci dodělat a kolik by to cca mohlo stát??? Víděl jsem že třeba dělali někde pro Octavie za 35 000,- Kč ale s LandRoverem mně poslali do háje. Je to Freelander 1 z roku 1998. Díky
ps: kolik z toho Landrovera vytáhnu? v techničáku má 160 km/h,... že to není auto na závodění toho jsem si vědom...
ps: kolik z toho Landrovera vytáhnu? v techničáku má 160 km/h,... že to není auto na závodění toho jsem si vědom...
Re: Freelander 1 rv. 1998
Omg,tak se mi nesmějte.Jasný že Land Rover není závodní auto,ale občas spěchám tak potřebuju vědět kolik to jede. A poradí mi někdo s tou klimatizací?
- Dewilek-cz
- Kontaktovat uživatele:
hale ten muj fritak td4 vytahne 185kmh tak myslim ze bys moch dat taky nak tak 

Honza Stárek
přesně jak píše Dusan K ale neboj 130km u nás po dálnici pojedeš - buď bez obav ale krása LR není v rychlosti 

1,8 16v jak jsem předjížděl jednoho cipa v oktávce tak 190 dávám mu pít racing od shelu 

To vím,že krása LR není v rychlosti. Moc se mi líbilo když jsem s tím tatou jezdil po lese,po polích,v bahně.
ps:kdyby tu byl nějákej rejpal že táta jezdil v lese tak on byl myslivecká stráž > veřejný činitel xD
ps2: s tou klimou nikdo neví?
ps:kdyby tu byl nějákej rejpal že táta jezdil v lese tak on byl myslivecká stráž > veřejný činitel xD
dvd píše:To vím,že krása LR není v rychlosti. Moc se mi líbilo když jsem s tím tatou jezdil po lese,po polích,v bahně.
Má to otevírací okno vzadu, to je zadarmo

- Admin
- Admin fóra
- tel.: +420 777 883 488
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jestli to půjde přehodit z jinýho auta, může být jiná elektroinstalce. Jeden zákazník si jí nechával v Praze u nějaké firmy dodělat, dával za ní skoro 90.000,-
Myslím, že za ty prachy se to ani nevyplatí. To raději dát mezi přední a zadní SPZ jiné auto
Myslím, že za ty prachy se to ani nevyplatí. To raději dát mezi přední a zadní SPZ jiné auto

- jendarover
- auto: Freelander
ještě k té rychlosti dneska sem akutně spěchal do nemocnice a po dálnici sem to rval 185 a to se mě snažil ještě dát frajer v pastu ale nedal mě docela mě překvapilo jak dobře lanďák seděl a ani se nechvěl jen doufam že už takhle spěchat nebudu muset
Jenom kluci když to takhle honíte, tak nezapomínejte, že to auto má fakt slabý brzdy...
Tvl 90 000,- Kč to bych se na to vysral. JJ zadní okno to má stahovací.... A to je tak účinný? xD Ale zase to musí dělat hluk při jízdě...
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
elektro instalaci bude mít auto s klimou jinou ručitě. Šlo by to ale udělat ovládané přímo. To by měl zvládnou každý elektrikář. Jinak auto na rozebrání s klimou mám to není problém. Nevím, ale jestli to už někdo u Free předělával. U Disco to jde docela v pohodě u Free těžko říct. K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Hluk to nedělá, jenom Ti to bude nasávat veškerý bordel - prach do autadvd píše:Tvl 90 000,- Kč to bych se na to vysral. JJ zadní okno to má stahovací.... A to je tak účinný? xD Ale zase to musí dělat hluk při jízdě...

Free Td4 2004 HSE automat
A to je pravda pravdoucíOldman píše:Jenom kluci když to takhle honíte, tak nezapomínejte, že to auto má fakt slabý brzdy...

Free 1.8, 5dv, r.v. 2000
kluci ja tam klimu mám nechal jsem ji doplnit a manželka ji nezapína ani jednou v letě tak je tam asi na h..... tak já nevim at se potí ,ale fakt to není tak hrozný jde to i bez ní