Ahoj, takže jedeš?! To je dobrý. Chtěl jsem Ti už psát.Old Black píše:Přijedu v So ráno SIII, beru s sebou bratrance Holanďana. Ten bude čumět!Land Jirka píše:Pojede někdo dědkem?
Já pojedu už v pátek, protože v sobotu do 13 musím odjet

Moderátor: Miky_CZ
Ahoj, takže jedeš?! To je dobrý. Chtěl jsem Ti už psát.Old Black píše:Přijedu v So ráno SIII, beru s sebou bratrance Holanďana. Ten bude čumět!Land Jirka píše:Pojede někdo dědkem?
A to se přidají ještě někteří místní...Neklan píše:No já od té doby, kdy to začalo vypadat na mega-akci s údivu nevycházímLand Jirka píše:Vypadá to, že tam bude lidu a aut jak na václaváku, aby to Neklana nepřekvapilo![]()
.
Snad to nějak zvládneme...
Mas SZmoon13 píše:Jedu taky v pátek. A vzhledem k tomu, že mě nikdo nezná, tak by se mi doprovod asi hodil...![]()
A myslím, že tady okolní LR jedou taky v pátek... Mrož, Rosi... atd.
to mi něco připomíná:děti podivejte tohle je anička a dneska je z ní paní doktorka a to je...........Jan Ikl píše:vzhledem k velkému množství zatím přihlášených osob(a posádek),jsem chtěl navrhnout to,co již 'někdo' navrhl před loňským LR srazem v Přešticích a to-že by nebylo špatné,si hodit za okno auta -své jméno-či přezdívku,jež užívá na tomto fóru....osobně,(a vím,že nejen já)jsem to mile přivítal,když jsem obcházel auta účastníkuů akce a říkal jsem si-ahá-tak to jen ten pisatel apod...
p.s.mi to hodně napovědělo a pomohlo..opravdu..
p.s.s.mnozí se známe jen z tohoto fora,přece..no né...
Land Jirka píše:taky jedu v pátek
Jirko,Moone .... plánujeme , že já a Honzan vyrazíme v pátek kolem třetí z Blanska a Rossi se přidá o půl čtvrté v Brně .... možná bychom se stihli přidat k partě brňáků , ale dřív jak po půl čtvrté z Brna nestíháme . Přidáte se oba ?moon13 píše:Jedu taky v pátek. A vzhledem k tomu, že mě nikdo nezná, tak by se mi doprovod asi hodil...![]()
A myslím, že tady okolní LR jedou taky v pátek... Mrož, Rosi... atd.
Mě osobně by to nevadilowill.26 píše:to mi něco připomíná:děti podivejte tohle je anička a dneska je z ní paní doktorka a to je...........Jan Ikl píše:vzhledem k velkému množství zatím přihlášených osob(a posádek),jsem chtěl navrhnout to,co již 'někdo' navrhl před loňským LR srazem v Přešticích a to-že by nebylo špatné,si hodit za okno auta -své jméno-či přezdívku,jež užívá na tomto fóru....osobně,(a vím,že nejen já)jsem to mile přivítal,když jsem obcházel auta účastníkuů akce a říkal jsem si-ahá-tak to jen ten pisatel apod...
p.s.mi to hodně napovědělo a pomohlo..opravdu..
p.s.s.mnozí se známe jen z tohoto fora,přece..no né...(myslím že to bylo v nějakém filmu) honzo dobrý nápad,vzpomináš jak jsme měli slezinu na vřesinské stži? hlaška dne: ten will co to zorganizoval tak ten nedojel .....ale to jsem já
![]()
![]()
a nebylo by to lepci se s klucima z Blanska scuknout treba ve Vyskove?moon13 píše:Ok... tak všechno už jen přes mobil... nejlepší bude první sraz v 15:00 Blansku ( u Kauflandu ) a druhý sraz kolem 15:30 v Brně ( a kde? třeba na parkovošti u Shoping Parku, tam je hodně místa a je to výpadovka na Olomouc, co říkáte? ).
Takhle mě to teď napadlo. Tož už jen přes mobil
To my ještě nevíme.... já mám auto každoápně jen na dálnicibrudr píše:a nebylo by to lepci se s klucima z Blanska scuknout treba ve Vyskove?moon13 píše:Ok... tak všechno už jen přes mobil... nejlepší bude první sraz v 15:00 Blansku ( u Kauflandu ) a druhý sraz kolem 15:30 v Brně ( a kde? třeba na parkovošti u Shoping Parku, tam je hodně místa a je to výpadovka na Olomouc, co říkáte? ).
Takhle mě to teď napadlo. Tož už jen přes mobil
jo a jedete fsichni po dalnici?
A na měkkém to míň drncáPavelU píše:Na kotárech se jezdí jenom po dálnicích, tzv. lakatošova dálnice...Byl jsem dnes v lese a je pěkně mokro, aspoň se nebude prášit...