auto nejde nastartovat
Moderátor: Safraporte
auto nejde nastartovat
Ahoj všichni, mám takovej problém.Odpojil sem baterku pak sem ji připojil nazpátek a auto točí a nechce naskočit.
Tak sem ho zamknul dálkovým a odemknul a pořád nic. Mám TD4 2001 poraďte co dál mám podezření na řídící jednotku.Díky
Tak sem ho zamknul dálkovým a odemknul a pořád nic. Mám TD4 2001 poraďte co dál mám podezření na řídící jednotku.Díky
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Re: auto nejde nastartovat
Ahoj Pepo, dnes mi volal ohledně tvého auta Jirka B. a tak jsem tady na foru trochu hledal. Koukni na odkaz níže, třeba ti to pomůže a doufám že kluci odborníci se ozvou.
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 3%AD#p9340
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 3%AD#p9340
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
- Admin
- Admin fóra
- tel.: +420 777 883 488
- Kontaktovat uživatele:
Bliká ti kontrolka imobilizéru?Peparover píše:Ahoj všichni, mám takovej problém.Odpojil sem baterku pak sem ji připojil nazpátek a auto točí a nechce naskočit.
no mne sa to stalo dnes. ale počas jazdy. Siel som pomaly s trojkou hore kopcom , podradil som trochu ako keby cukol a šiel a o chvilu idem z kopca pridám a auto nič!!!! len vrči a neide. ako keby mu došiel benzin, zastavil som a štartujem a nič , nič , nič... museli ma odtiahnut domov a som zúfalý čo to môže byt ale benzínu tam je dosť aj čerpadlo taha tak neviem. poradte?? ďakujem
Freelander 1.8 16V r.v. 1999 LPG
- Admin
- Admin fóra
- tel.: +420 777 883 488
- Kontaktovat uživatele:
* Škrtící klapkaskino píše:no mne sa to stalo dnes. ale počas jazdy. Siel som pomaly s trojkou hore kopcom , podradil som trochu ako keby cukol a šiel a o chvilu idem z kopca pridám a auto nič!!!! len vrči a neide. ako keby mu došiel benzin, zastavil som a štartujem a nič , nič , nič... museli ma odtiahnut domov a som zúfalý čo to môže byt ale benzínu tam je dosť aj čerpadlo taha tak neviem. poradte?? ďakujem
* Palec a rozdělovač
* Nárazová pojistka
no odviezol som ho do servisu a zatial viem že nadáva iskru tak neviem. mohla odisť indučka??? alebo nejaký snímač?dakujem
Ahoj ,tak už konečně jezdím. Imobilizer blikal. Odešel nějakej odpor v řídící jednotce.
no i ja uz jazdím. ja som mal najskôr odpaleny palec rozdeľovača, tak som to vymenil aj z hlavou rozdeľovača a šliape ok
Toto budú podľa mna žhaviče
help!!!!! auto nejde nastartovat,přitom celý den jsem jezdil bez problému ,při startování to naskočilo okamžitě a teď nic,všechno funguje světla central prostě vše ale starter ani necekne ,zkoušel jsem startovat přes kable a nic,co to kur... muže být?????? máte někdo s tím skušenost?
-
- auto: LR D4
- Kontaktovat uživatele:
Zkoušel jsi nárazovou pojistku?

to je ta pojistka v plastovém pouzdře nad starterem(myslím že sedmdesátka) ? zkoušel ,vypadá v pohodě,prošel jsem všechny a nic,už nevím kam šáhnout 

hlásím že závada odstraněna!!!! do řiti bych se nakopal,uplně primitivní věc-ukostření startéru
,proč to dělat jednoduše když to jde tak hezky složitě že? 

- jendarover
- auto: Freelander
tak mi umřelo autíčko při jízdě mi začalo škubat tak jsem podřadil na čtyřku po chvíli zaškubalo a umřelo a nejde nastartovat
tak nevím co to je, mám ho v servisu dneska se v tom celej den vrtali ale asi bez úspěšně ale palivový čerpadlo je prej v pořádku tak sem zvědavej co to bude a jestli na to vůbec přídou mam totiž pocit že FREE viděli poprvé v životě
tak nevím co to je, mám ho v servisu dneska se v tom celej den vrtali ale asi bez úspěšně ale palivový čerpadlo je prej v pořádku tak sem zvědavej co to bude a jestli na to vůbec přídou mam totiž pocit že FREE viděli poprvé v životě
no to je problém většiny servisu,ja mám vyloženě dvorního mechanika a taky prskal když jsem přivezl frečko ale už si začína zvykatjendarover píše:tak mi umřelo autíčko při jízdě mi začalo škubat tak jsem podřadil na čtyřku po chvíli zaškubalo a umřelo a nejde nastartovat
- jendarover
- auto: Freelander
tak už zase jezdím byla to prkotina za pár kaček vadný palec a ucpanej filtr u benzínového čerpadla