Webasto
Moderátor: Safraporte
Webasto
Zdravim priatelia,mam jeden dotaz.Vraj Freelanderi TD4 maju od vyroby predpripravu na nezavisle kurenie ale nikde mi to doteraz nevedeli zarucit az teraz ked som dal striekat spodok k znamemu do servisu tak po zhodeni predneho naraznika som objavil na prednej lavej strane kompletne kurenie Webasto a ide z neho elektrika a hadice na palivo a tak isto aj cerpadielko ktore ja urcene pre nez.kurenia.Jediny problem je, ze neviem kde sa spusta alebo co mi vlastne chyba k tomu aby som ho vyuzival alebo sa mylim a je to len na predhrev paliva?Vraj to ma mat aj displejik ked je to nez.kurenie ale nic take v interieri nemam.Mate s tym prosim niekto nejaku skusenost?Prikladam aj foto Webasta a moj Free je 2.0TD4 r.v.2003.Dakujeeem 

- Přílohy
-
- 13062009(003).jpg
- (207.92 KiB) Staženo 1402 x
Re: Webasto
V případě že nemáš ovládádní webasta,tj.že ti třeba nechybí dálkové ovládání,muže se jednat o automatické spínání v případě že venkovní teplota klesá pod 5st....a jestli funguje abys nemusel čekat na zimu
je potřeba najít čidlo spínání a přemostit.....dát mu impuls ..a nezávislé topení v tomto případě vodní je ohřev přímo vody která ti jde do radiátoru topení....a tak ani nic v interiéru nemužeš najít.....

- Honza_offroad
- tel.: 724 007 163
- auto: D2,D3,Def portal
- Kontaktovat uživatele:
To Webasto je tam proto, ze ten motor pri nizkych venkovnich teplotach neni schopny pri pomalejsi jizde treba ve meste
dosahnout provozni teploty, tak mu to topeni pomaha.
Kdyz si zajedes do Webasto servisu, tak maji sadu, ktera ti umozni topeni spinat dalkove, nebo casovacem a hlavne
ten modul co dodavaji umi i zapnout ventilator v aute, takze ti v zime predehreje interier.
H.
dosahnout provozni teploty, tak mu to topeni pomaha.
Kdyz si zajedes do Webasto servisu, tak maji sadu, ktera ti umozni topeni spinat dalkove, nebo casovacem a hlavne
ten modul co dodavaji umi i zapnout ventilator v aute, takze ti v zime predehreje interier.
H.
Prodej doplňků pro 4x4, profi Diagnostika LR, individuální úpravy výkonu, immo, omezovačů, EGR a pod...
www.toomich.cz www.adventure-land.cz
www.toomich.cz www.adventure-land.cz
Copak vo to...motor si pomuže ale ty zmrzneš
jinak dokoupení dálky a montáž atd kámoš platil 6tis 

Skveleee,to som potreboval vediet.Diky ti dobry muzi
Dam to zapojit a nebudem v zime cakat az sa Landy rozhodne kurit po 10 km