Lanďáci zdravíte se?
Moderátor: Miky_CZ
- 
				Sam
Já taky, byl jsem s eliottem. Najezdili jsme tam přes 2 tis km v jižní Anglii a Walesu a o proti tomu co si pamatuji tam změna je.Rover píše:Mně to nepřijde, že by se to zhoršilo, co jsme byli v GB minulý víkend, zase pořád ta neskutečná ohleduplnost a slušnost, kéž by to vydrželo co nejdéle, je to balzám na nervy...
 I když kletbu prof. Alzhaimera připouštím.
  I když kletbu prof. Alzhaimera připouštím.  . Jak jsem tak četl máš rád Anglii jako celek. Máš také vlkodavy
 . Jak jsem tak četl máš rád Anglii jako celek. Máš také vlkodavy 
Pejsky mám rád obecně..., typická anglická plemena obzvláště, vklodav je nádhernej, úžasnej, ..., bohužel platonicky, sám mám dva labradory a na dalšího pesana už nemám prostor..., ale místo toho jsme obstarali koně, klisnu, 10 let, bývalá skoková závodnice z Rakouska, udělali jsme jí hezký koňský život bez stresů ze závodění a ze zranění, má se fajn a užíváme si vyjížděk a takových těch příjemných koňských záležitostí, jako třeba že může být celý den s kamarádama na výběhu a nemusí být zavřená celý den v boxu, aby se jí náhodou něco nestalo a pak nemohla závodit..., je šťastná a já taky..., taky to hrozně moc patří k tomu anglickému stylu života..., je to fajn...

Country boy...
						- 
				Sam
Chovám je od roku 1992. Teď mám psa a fenu. Jiného plemeno už nechci. Je příjemné pohladit pejska a nemuset si k tomu lehnout. Prvního psa jsem měl od Mary McBryde. Chovala také andaluské koně a na jejich koních jezdil Mel Gibson ve filmu Statečné srdce. Já koně nemám, zakázal mi na nich jezdit na jízdárně majitel, že prý moc trpí na páteř....Rover píše:Sam: ty máš vlkodavy? Nebo vlkodava? To mně zajímá!!!

- Jan Kucera
- Kontaktovat uživatele:
- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
A mel jsi blondatou paruku a trojky vycpavkyJan Kucera píše:Ha,dneska jsem jen tak na zkousku zvednul tlapu na kravatu v RR SPORT a on mi odpovedel!!!!

DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
- 
				BigTwin Jirka
- 
				Sam
Jo, to bude u mne trochu časový i prostorový problém. Mám tři děti, dva vlkodavy a dvě zaměstnáníRover píše:Tak to je tedy nádhera, doufám, že Tě někde s Tvýma "pejskama" potkáme na srazu, moc rád bych je viděl...
 . Do Diskošky se vejdeme na kratší trasy tak, tak..... Ale do budoucna jsem optimista.
 . Do Diskošky se vejdeme na kratší trasy tak, tak..... Ale do budoucna jsem optimista.  
 Já jsem šel ze 113 kg na 89 kg naposledy v 91´ po dvou měsících na Sibiři a kde ty loňské sněhy jsou.... Dobré víno si dávám každý večer také a žena skvěle vaří, tak to holt bude asi můj život už bez koní (jezdeckých) ......Rover píše: Já jsem, aby koně ze mně nebolela páteř, zhubnul ze 100kg na 83kg..., nevečeřím, večerní hlad zaháním bílým vínem...a funguje to...

- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Když to nepomůže vyměň slečnu nebo autoJarys píše:Jo jo slečna spolujezdkyně se mi směje, když pozdravím a nedostanu odpověď. Tak sakra zdravte

Miloš II
 Miloš IIKgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
Mezi Davli a Stechovicema je prodejna zeleniny. Kdyz jsme odtamtud odjizdeli, po stechovicky nas mijela Diskoska - oba jsme na sebe zurive mavali a A. se nevinne zeptala:" Jsi normalni? Nebo to takhle delate vsichni?? A to mam taky na kazdyho mavat kdyz s tim pojedu???

DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109