autoland píše:Jak píšeš je to jen otázkou pár vteřin. Ale těch pár vteřinek tvoří spoustu času,když mám dílnu zaplněnou prací. Ale co si budem povídat, zase tak královsky neplatíte,abych si mohl dovolit sekretářku. A jak povídáš, tak to nevypadá,že by to někoho odradilo. Já pouze nabízím svoji práci a né že ji někomu vnucuji. Všem ostatním se omlouvám, ale chlape ty se prober a nehledej problémy v maličkostech. Mysli na to, že jednou taky od někoho budeš potřebovat pomoc. Já to nedělám jen pro sebe, já se uživím tak i tak co mám práce, ale především to dělám pro vás tady na forum co mají problém.
Vážený pane "autoland", mrzí mě, že jste nepochopil, co jsem svoji připomínkou k Vašemu inzerátu chtěl říci. Pokusím se to říci jasněji.
Každý, kdo si dává inzerát nabízející práci, alespoň dle mého mínění, chce tímto inzerátem oslovit neznámé potenciální zákazníky a prezentovat se, například zde na foru. Způsob, jakým to udělá, předznamenává do jisté míry odezvu. Vzhledem k tomu, že Vás většina účastníků fora nejspíš zatím nezná, je toto jediný způsob, jak si o inzerujícím učinit jakous takous představu. Je to obecně platné pravidlo a je lhostejno, zda s tím souhlasíte nebo ne.
Sám za sebe vlastně nerozumím důvodu, proč jste sem vlastně inzerát dával. Píšete : " mám dílnu zaplněnou prací " a " zase tak královsky neplatíte ", takže mě připadá, že kdyby přeci jen někdo z fora projevil o Vaši nabídku zájem, tak by Vám způsobil velké problémy.
A úplně na závěr. Nepotřebuji se probírat a ani nehledám problémy v maličkostech. Jestli jste napsal inzerát tak jak jste jej napsal a ještě to obhajujete a považujete za maličkost,je to zejména Vaše věc.
Možná by stačilo inzerát opravit a případně se účastníkům fora omluvit.