smazat
Moderátor: Safraporte
Re: IRD
Tak teď trochu chvály.
Tak jsem si před týdnem dovezl auto ze servisu od pána autoland. Píši tedy až teď,byl jsem plný očekávání, a tak jsem nedělal nic jiného než auto zkoušel. Dlouho jsem přemýšlel o opravě IRD. Asi už půl roku mi v ní hučelo
,pořád jsem se rozmýšlel jestli se do opravy mám pustit sám. Jenže se z mojí IRD ozvaly škaredé zvuky a bylo po ní. Kámoš mechoš mě povídal,že se do opravy neodváží pustit,protože na to potřebuje něco vědět a pár přípravků. Ale že prý zná někoho kdo se tím zabívá a doporučil mi pána autoland,prý měl pracovat v autor. servisu v Anglii nebo Irsku. Kontaktoval jsem autoland a po sléze svěřil i auto. Ze začátku jsem byl nejistý jestli jsem udělal dobře,protože je to celkem mladší borec a opravuje v takové domácí útulné dílně. Ten pocit mě rychle přešel, už po našem rozhovoru. Když jsem s ním mluvil, tak šlo poznat, že je hodně nad věcí a hodně o tom ví. No radost se koukat pod jeho ruce. Celou IRD rozložil a složil bez použití kladiva nebo fleksy jak jsem se tady dočetl. Dokonce měl takový přípravek kterým vytáhl chladič oleje bez poškození. Do IRD mi doporučil SKF ložiska a dal mi porovnat rozdíl mezi obyčejnými. Místo visní spojky mě zapůjčil převodovku vlastní výroby,kterou jde přiřadit zadní náprava do záběru. Najel jsem s freel. asi už 80 tisíc km před opravou, ale až teď jsem si vychutnal tu volnost, krásně se sním lehce zatáčí prostě nemá to chybu a je zachována čtyřkolka. Řekl bych,že tohle je pravé vyřešení problému u tohoto auta. Ale nemějtě strach prý si už připravuje dálší,tahle co mám je testovací,protože hodně najedu a pan autolend na to už moc času nemá. Mohu jen doporučit využití jeho služeb, sám jsem ho přinutil jsem dát inzerát na servis pro ostatní lanďáky. A trochu mě mrzí,že ho tady někdo zesměšňoval.
Doporučuji je to pantáta Lanďaků
Tak jsem si před týdnem dovezl auto ze servisu od pána autoland. Píši tedy až teď,byl jsem plný očekávání, a tak jsem nedělal nic jiného než auto zkoušel. Dlouho jsem přemýšlel o opravě IRD. Asi už půl roku mi v ní hučelo

Doporučuji je to pantáta Lanďaků
Re: IRD
Tak to je dobrá zpráva, že pán je machr. Už jsem ho kontaktoval, potřebuju taky IRD opravit, ale nechce se mi dávat 25 za novou