O negativahc ttotiz na zahranicnych forach pisu najma ti, ktori s tym vlastnu skusenost nemaju, ale poculi (videli).
Dik.
jezbera ivan píše:Ahojte, ma niekto prakticke skusenosti s TrueTrack? zaujimaju ma najma negativa, pozitiva su jasne. Popripade nejake specifika, zmeny (zvlastnosti) v spravani auta .... skratka vsetko co by ma odradilo od kupy![]()
O negativahc ttotiz na zahranicnych forach pisu najma ti, ktori s tym vlastnu skusenost nemaju, ale poculi (videli).
Dik.
No my na D90 prave TC mame (a ten automat je v dlhodobom plane, i ked v oddeleni veci na paradu) a preto vazne zvazujem dozadu truetrack (dopredu ho idem dat urcite), lebo sa on nestaras a funguje vzdy ked ho potrebujes a nie len ked zapnes tlacitko. ARBcko mam v garazi a nebyt casoveho nedostatku tak uz je aj nahodene, ale teraz som dost studoval truetrack a pride mi to pohodlne a dostatocne riesenie. Snad rockcrowling by pre TT asi nebol ale nase podmienky kde sa stale nieco niekam smyka a hrabe, mi to pride ako solidne riesenie s velkym dorazom na ochranu prevodoveho ustrojenstva, nakolko tam idem dat Simex Jungle Trekker 33" co je v reale 34"karel píše:Mohlo by to velmi dobře fungovat v kombinaci automatická převodovka a kontrola prokluzu TC.
karel píše:Doplň si dopředu Truetrac a bude to balzám i pro tvoje auto Rudo a nebudeš ani potřebovat řetazyRudaK píše:Pánové,vaše debata je balzám pro moji duši.)
... aaaale bude potrebovatkarel píše:Doplň si dopředu Truetrac a bude to balzám i pro tvoje auto Rudo a nebudeš ani potřebovat řetazyRudaK píše:Pánové,vaše debata je balzám pro moji duši.)