Něco naplánujte a já se přidám

Moderátor: Miky_CZ
Stáli dva na kraji lesa na lesní cestě, zastavili mě a jeden se drze ptal jestli znám vyhlášku. Já říkam že ano a on, že nemám v lese co dělatKeram píše:Dvě špatný věci v kratke době to mušíš bejt pěktě naštvanej,a potkali jsi ty myslivce?řikali ti něco?
Land Jirka píše:Dnes jsem se byl projet s dědkem v okolí Boskovic a svištěli nám broky kolem auta.
Je to tady plný těch vrahů nevinnejch zvířátek. Mají tady nějakej sraz či co.
Včera jsem prorazil nádrž na své diskošce
to je ukázkovej příklad srnomrda bezzemka, kterej nic nemá a tak má komplexy a chce každýmu zakázat vstup do lesa, kterej není jeho....Land Jirka píše:Stáli dva na kraji lesa na lesní cestě, zastavili mě a jeden se drze ptal jestli znám vyhlášku. Já říkam že ano a on, že nemám v lese co dělatKeram píše:Dvě špatný věci v kratke době to mušíš bejt pěktě naštvanej,a potkali jsi ty myslivce?řikali ti něco?
(byla to štěrková lesní cesta a podotýkám, že na ní nebyla žádná zákazová značka).
Odpověděl jsem že jsem žádnou značku neviděl a jesli tam je tak ať mi ji jde ukázat.
Začal se rozčilovat a ať to otočím a nediskutuju.
Nato já -ať se mnou mluví slušně, jinak se s ním nebudu bavit.
Potom přišel ještě jeden, druhýmu něco řekl, první řekl omlouvám se,
Druhý slušně sdělil, že tady mají hon jestli bychom to nemohli otočit a tak jsem mu vyhověl.