Prodám Discovery 3 tdv6 2,7 2004
Moderátoři: Miky_CZ, Acon, Sláma Karel
- Mattyfu
- auto: Discovery III TDV6
- Kontaktovat uživatele:
Prodám Discovery 3 tdv6 2,7 2004
Ahoj prodám svoji D3 euro 3 r.v.2004. V červnu repasované vstřiky, čerpadlo, nový katalyzátor s vlnovcem a přepady plus nějaký další spotřebák kolem paliva, dělal Marry LR na Mělníku, zrenovovaný kryt pod nádrží, výbava HSE v černé kůži se zadní uzávěrkou všade nové náplně, natáčecí bixenony, nové AT Izzarda 255/60 R18 spolu s brzdami a dvěma novými třmeny ujeto tak 3000km vše chystáno na expedici na kterou to ani nedokázalo dojet páč motor zaklepal na spodku. Za studena je krásně tichý ale za tepla se ozve klepání ze spod. Po pravdě nemám po všech investicích chuť do toho dal investovat takže nabízím k prodeji bez přídavných světel bydliku cb. Čka za 40 tis. K vidění v Radešíně okres Litoměřice. Mám k tomu náhradní přední měchy, zadní měch altik startér tu plastovou vodní přírubu na předek motoru. Fotek mám povícero nebo rád nafotim co bude potřeba a pošlu na WhatsApp. Číslo na mě je 728 639 635
Je: Discovery III TDV6
Bylo:Range Rover L322 4,4 M62,Range Rover Classic TD5, Discovery II TD5, Range Rover Classic Princ Čárls, Range Rover Classic VM (VelkýMor)
Bylo:Range Rover L322 4,4 M62,Range Rover Classic TD5, Discovery II TD5, Range Rover Classic Princ Čárls, Range Rover Classic VM (VelkýMor)