Range Rover L322 3,6 PCM-Engine tdv8

Classic, 1995, 2002, 2006, Sport
Odpovědět
Zpráva
Autor
Miklosxxx
tel.: +421908968832
auto: P38V8,L322V8

Range Rover L322 3,6 PCM-Engine tdv8

#1 Příspěvek od Miklosxxx » včera, 16:39

Cerus chlapi.
Po dlhšej dobe sa tu obraciam na vás o pomoc z mojím Range Roverom , už dlhšie sa trápim z chybou
P0652-16 - Sensor reference voltage B - circuit low - General electrical failure - circuit voltage below threshold (28)
Po naštartovaní som sadol do auta a zavrel dvere a auto vyplo svietili iba kontrolky.(štart nebol možný iba točili motorom)Čiže následne diagnostika našlo chybu na PCM engine na vetve B v skrate.Následne som začal rozoberať všetky snímače váhy vzduchu egr proste celá kabeláž motora bola odpojená zväzok čo ide na motor a stále chyba aktívna.
Skúšal som aj po kabeláži poťahovať všelijako ohýbať kde by mohlo opierať o kostru no bez výsledku.
Až som si všimol keď trosku niekde buchnem tak mierne kolísalo napetie v milivoltoch , tak som následne začal ráznejšie búchať po vústuhe prednej masky a napetie sa vrátilo do 5,02volta.
Z trasami káblov som to skúšal znova pod napätím ale bez úspechu chybu nemôžem vyvolať.
Preto by som potreboval trochu pomôcť či nemá z týmto niekto skúsenosť alebo zhruba mi vysvetliť čo všetko je napájané na tej vetve kde by som mohol pátrať.
Diki
Obrázek
Obrázek
EX-Discovery 2 Facelift TD5 -do kostola-predaná tak dokostola už nechodím :)
Range Rover P38 4,6 HSE+mierna uprava do terenu ;)
Range Rover L322 3,6 Autobiography-na obcasne vylety
NANOCOM All P38 or All Discovery 2,Launch X431 Pro3 EUROPE,GAB-Diagnostic

Odpovědět