Prodám D5 HSE 2.0 Benzín (221 kW) 4x4, 2019, 67 000 km

Moderátoři: Miky_CZ, Acon, Sláma Karel

Odpovědět
Zpráva
Autor
LukasLR

Prodám D5 HSE 2.0 Benzín (221 kW) 4x4, 2019, 67 000 km

#1 Příspěvek od LukasLR » 19 kvě 2026 08:56

Zdravím,
plánujeme prodat naši Discovery 5. Říkal jsem si, že to zkusím dát nejdřív sem do vaší komunity, kdyby náhodou někdo přesně toto auto hledal v benzínové motorizaci, a s tou za mě hezčí maskou. Je to r.v. 2019, výbava HSE, a má to najeto jen 67 700 km.

Proč benzín, to nedávno shrnul Muldix z MM Automotive ( https://www.youtube.com/watch?v=TxmawRd4P-8 ).
( cit. benzínových motorizací je u D5 "jako šafránu" a k sehnání moc nejsou).

Nejsme první majitelé, nechali jsme si auto dovézt z německa přes Carvago v září 2023, k čemuž mám výsledek jejich „carAudit“. Servis v ČR jsem pak dělal první v autorizovaném servisu, druhý a teď třetí v LR Parts Stanley (Kojetice). Pneumatiky cca před rokem zcela nové celoroční.

Výbava HSE. Namátkou černé detaily i černé 20 palců disky kol, vyhřívané čelní sklo, vyhřívaná i zadní sedadla, head-up displej, pneumatický podvozek, hlídání mrtvého úhlu a jízdy v pruzích i ostatních aut při couvání, bezklíčový vstup, plně digitální přístrojová deska, android/apple car, led světla, v kufru výklopné čelo (lavice, údajně unese 300 Kg), panoramatická střecha, tažné, …

Auto je v super stavu, staráme se o něj pečlivě. Prodáváme ho jen proto, že jsme se z rodinných důvodů rozhodli pro ještě větší auto (v podstatě dodávku).

Cenu ještě ladíme průzkumem podobných aut na mobile.de , SAuto, a zmíněném Carvagu.

Pokud byste někdo měl předběžně zájem, prosím o zprávu do SZ nebo na email lukas_prodej@seznam.cz . K vidění to je v Praze nedaleko Černého mostu.

Fotek mám spoustu, mohu je sem uploadovat všechny ve vyšší kvalitě, ale nevím, jestli to tu spíš nebudu zahlcovat.
Přílohy
IMG_5288.jpeg
IMG_5281.jpeg
IMG_5284.jpg
IMG_5286.jpg
IMG_5334.jpeg

Odpovědět