RR L322 plavak a rele pal.cerpadla
RR L322 plavak a rele pal.cerpadla
Zdravim pani.Mam RR L322 3.0 diesel a mam dve zavady.zacalo to tym ze auto pretalo startovat.neslo cerpadlo,vyguglil som rele cerpadla a ked nim pohybem,tak cerpadlo spusti.Staci vymenit to relatko,alebo moze byt problem v tom plosaku,kde je to relatko osadene?No a ked spusti cerpadlo,tak taha vzduch.Ked som rozobral nadrz,tak som zistil,ze ten druhy plavak aj so sanim,len tak volne plave v nadrzi,tak som ho odstavil zablendoval diery kde sa pripaja k hlavnemu kosu a ceradlo uz taha naftu.Len stav nafty zle ukazuje a cerpadlo taha len z jednej strany nadrze.Chcel by som to dat doporiadku,len neviem,kde pesne ma byt v nadrzi pripevneny ten druhy plavak.Neviete mi stym poradit.Mate s tym niekto skusenost?
- libovka
- tel.: Jabko
- auto: RR L322
Re: RR L322 plavak a rele pal.cerpadla
Na straně za řidičem je difuzor který pretahuje naftu na stranu za spolujezdce.
To viem,len ten difuzor(je na nom aj druhy plavak) som mal v nadrzi len volne pohodeny.Neviem presne kde ma byt namontovany.Zakruzkovany na foto-
Ahoj, můžu se zeptat jak jsi to vyřešil? Myslím, že mám stejný problém. Děkuji
Čerpadlo vrčí, ale z hadice do palivového filtru mi jde našlehaná pěna nafty. Přišel jsem na to, když mi došla nafta
. Když jsem dolil naftu (plně až do hrdla) tak šla pořád pěna... nakonec jsem zalil filtr, nastartoval pomocí startovacího spreje. V tý průhledný hadici z filtru do čerpadla je nafta, ale sem tam bublinka. Bojím se, že až ubude nafty v nádrži, že to začne zase tlačit pěnu...

Caw...ja mam rovnaky problem..,ako si to vyriesil?PetrFi píše: 01 úno 2019 21:18 Čerpadlo vrčí, ale z hadice do palivového filtru mi jde našlehaná pěna nafty. Přišel jsem na to, když mi došla nafta. Když jsem dolil naftu (plně až do hrdla) tak šla pořád pěna... nakonec jsem zalil filtr, nastartoval pomocí startovacího spreje. V tý průhledný hadici z filtru do čerpadla je nafta, ale sem tam bublinka. Bojím se, že až ubude nafty v nádrži, že to začne zase tlačit pěnu...
U mňa to isté problém bol že nafta nešla do filtra a ukazovateľ hladiny paliva zostával na 25litroch aj keď auto zdochlo pretože došla nafta . Rozobral som čerpadlo v nádrži a prisaval vzduch ako je spojená hadica tak v nádrži tiekla nafta naspäť do nádrže nejaká netesnosť v systéme . Nový komplet plavák aj s čerpadlom vyriešil obe problémy