st. prevodovka
st. prevodovka
Ahojte všetci. Kto má skúsenosť s nefunkčnou 8st. prevodovkou na range rover sport r.v.2012 3.0 nafta ? Dnes ráno som chcel ísť autom ale prevodovka odmietla zaradiť D, S, R, N stále to je na Pčku a nič. Som objednaný do servisu respekt.odťah sa bude konať zajtra. Asi sa dozviem čo to je ale dúfam že nič vážne lebo predvčerom som normálne jazdil a nič nenasvedčovalo nejakej poruche. Stojím na jednom mieste olej škvrna nikde pod autom že by to bolo bez oleja. Za studena mi pár krát trhlo štvrtým alebo tretím ? stupňom ale po zohriatí na min. sa to už nestalo. Za studena ked je teraz vonku zimno sa mi to stalo. V lete vôbec. Máte niekto skúsenosť ? Ďakujem s pozdravom femiro
Naposledy upravil(a) femiro dne 12 lis 2024 23:06, celkem upraveno 1 x.
Re: st. prevodovka
Ano dakujem už som to upravil.
Máš tam 9 kvalt že ano jestli se nepletu.Tohle jsem už několikrát řešil a vždycky tam byla v háji zubová spojka ale nemusí to být tenhle případ.Dalsi věc co tam odchází tak je snímač tlaku oleje.Chtelo by to vyčíst chybové kódy.
Opravy a Servis automatických převodovek všech značek.
Náhradní díly,hydromenice,oleje. www.prevodovkyautomat.cz Tel+420608675576.
Náhradní díly,hydromenice,oleje. www.prevodovkyautomat.cz Tel+420608675576.
- pooh
- tel.: +421905664537
- auto: P38 4.6 AB, L322 S/C
kolik na pake co zaistuje aby si nemohol zaradit rychlost len tak nahodou?femiro píše: 12 lis 2024 17:09 Ahojte všetci. Kto má skúsenosť s nefunkčnou 8st. prevodovkou na range rover sport r.v.2012 3.0 nafta ? Dnes ráno som chcel ísť autom ale prevodovka odmietla zaradiť D, S, R, N stále to je na Pčku a nič. Som objednaný do servisu respekt.odťah sa bude konať zajtra. Asi sa dozviem čo to je ale dúfam že nič vážne lebo predvčerom som normálne jazdil a nič nenasvedčovalo nejakej poruche. Stojím na jednom mieste olej škvrna nikde pod autom že by to bolo bez oleja. Za studena mi pár krát trhlo štvrtým alebo tretím ? stupňom ale po zohriatí na min. sa to už nestalo. Za studena ked je teraz vonku zimno sa mi to stalo. V lete vôbec. Máte niekto skúsenosť ? Ďakujem s pozdravom femiro
Diagnostika P38, nastavenie a odblokovanie BeCM
Tak dnes sa mi ozvali zo servisu a je to elektronický prehadzovač automatu to koliečko na ktorom si volíš rýchlosť P,R,N,D,S tak je to trochu drahé a musím počkať kým to objednajú. Tušil som že to bude elektronická závada trochu ma šokovala cena 953€ s DPH. Ale berem ako to je proste niečo sa pokazilo a musím to spraviť a bude to dobré. Zlé si nepripúšťam ! Čavte všetci
Kokešek tu z fora to myslim opravuje