MadTom píše: 03 lis 2017 10:48
Tedy jsi si to objednal po webu, a následně chtěl vrátit a ono jako že ne? A že jsou ohnuté jako znamená co? Vždyť body se mají normálně během chůze ohýbat.
jo, přes jejich e-shop. je to DE firma a jediné zastoupení a jediný prodejce v ČR jsou oni sami, v č. budějovicích. takže bráno přímo od nich. přesně nevím, co tím myslí. každopádně ty boty přišly na pohled v pohodě, nijak detailně jsem je nezkoumal. já se v nich prošel doma a po kanclu, jak říkám, dohromady tak 20 m, po rovině, žádné schody nic. odeslal jsem je s tím, že jsou cajk, nic špatně jsem na nich neviděl. a teď oni tohle

takže já ani nevím, co tím jako myslí. jsou to fakt kundy, takhle se seriozní firma nechová. i kdyby tomu něco bylo, což evidentně nemohlo být způsobeno mým zaviněním, tak se k tomu měli postavit čelem – mně poslat nové menší boty jako by nic a tohle si vyřešit interně. např. prodat se slevou jakože kosmetická vada, druhá jakost, vzorkové zboží, testovací zboží atp. možností je spousta. ale hodit to na hlavu zákazníkovi a dělat mrtvého brouka je kunďárna na druhou! jako kdybych chtěl třeba vyměnit za jiný model, tak neřeknu a budu prostě chodit v botách, co se mně nelíbí, to přežiju. ale mně sou velké = nepoužitelné. takže na hovno. a jsou to 4000, kdyby šlo o 1000, tak na to seru a nechám si je na sekání zahrady na dvorku a jako boty na zničení okolo baráku. ale takto? takto se prostě nechová seriózní obchodník. budu to řešit přes ochranu spotřebitelů a právníka. ale nejlepší na tom je to, že ti visí čtyři tísíce v luftě a nemáš v čem v zimě chodit. takže uvalím zase další tisíce za nějaké jiné boty (kde to sand už bude cajk) a čekat a platit znalecké posudky a právníky, než se to (a to bůhvíjak) vyřeší. tohle je prostě věc, která ti totálně zkurví pátek a celý víkend!!! do piči!

defender 130 TD5 2001 a SAAB 9-5 aero 2007 //// EX: defender 110 TD5 2003 a SAAB 9-3 LPT 2000 :)