Moja otázka znie, či by bolo pre mňa rozumné vymeniť ho za RR L322 3.6 V8 . Všetkých nástrah RR som si vedomá, pre tieto autá treba mať srdce a to ma naučil môj Roverko s ktorým sme si preskákali mnoho a aj keď ma potrápil tak mi aj veľa pomohol. Potrebujem auto “do voza aj do koča”, rozumej bývam 1km po spevnenej ceste od asfaltky a občas trvá kým nám odhrnú sneh takže mojej p38 nerobilo problém doniesť ma domov aj v 30 cm snehu. Niekoľko krát do roka potrebujem ťahať veľký vozík (máme kone takže preteky atď ale žiadne ťahanie dvakrát do týždňa) a autá s 3500kg na guli no nieje úplne veľa na výber a imponuje mi že Rover je proste elegancia s úžitkovosťou spojená. Plus považujem ho za najkrajšie SUV svojej doby. Ročne najazdím max 15tis km, žiadne každodenné dochádzanie do práce aj keď toto môže byť pre nafťáky kontraproduktívne (kľudne sa môže stať že aj týždeň proste bude stáť). Najhoršie je že môj budget je obmedzený (ževraj si mám kúpiť Landcruiser) ale do l322 sa zmestím s tým že by ostalo niečo samozrejme aj na servis kedže pri RR je to “must have” plus nemám okolo seba úplne debilných ľudí a RR servis s dobrými recenziami 20km odo mňa v Krupine. Moja otázka teda je či ísť za hlasom srdca alebo sa zmieriť s tým že musím pozrieť nejaké pracovné auto (pajero, l200) lebo sú spoľahlivejšie a mechanickejšie. Úplne poznám to že RR si vie žiť vlastným životom, 8 rokov s mojim ma dosť naučil ale aj tak nemám v sebe pocit hnevu, že by som ho najradšej dala do šrotu
Len či by ste mi vedeli poradiť že ako často sa stáva že to auto niekoho naozaj nechá niekde nepojazdného, lebo so sfúknutým podvozkom sa viem doťapkať do servisu alebo domov.
Veľmi pekne ďakujem za každú reakciu a radu