Příspěvek
od erik » 29 led 2020 15:50
Mám D5 asi 2 roky? / novinka/ Jezdím jen dlouhé trasy historická spotřeba 6,9l / jezdím pouze s Martičkou tzn že do 130 a žádné prudké změny/ , najeto asi 45 tis ,servis -jen výměna oleje , doposud žádné světýlko kromě tlaku pneu a hlášení toho sairajtu AD Blue - což mne vyděsilo, bo jsem netušil, že to tam je. Oproti D3 klidnější a pohodlnější na cestě, kufr 1250l , no do D3 se daly vyšší předměty . Auto vypadá luxusněji , no doporučil bych 5 tou gumu - servisní sada po cestě na dovolenku nezabrala a navíc náhradní kolo chrání zespodu zadní nárazník , Fajn je , že auto drží v horní levelu až do 90 km/h. Neplave tak jak D3. Má hodně přihrádek a jednodužší mříž pro psy, pojezd zadních sedadel se sklopením i dozadu. Nemá to charisma boxového tvaru D3-4 . Lak je jako nový...V terénu nemohu posoudit, tam jezdím D3 nebo Def...
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu