Pro Land Roveristy - pejskaře
Moderátor: Acon
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Krásný ňufánci Alfe.
Co jsi dával za volnoběžky, na to vypínání předku ?
Co jsi dával za volnoběžky, na to vypínání předku ?
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
No to je zasALF píše:Volnoběžky se vypnou automaticky, jakmile přeruším dodávku špekáčků.MOPADŽI píše:Krásný ňufánci Alfe.
Co jsi dával za volnoběžky, na to vypínání předku ?![]()

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
Trocha provokace
Nikde jsem nenašel sekci Pro landroveristy kočkaře
...Paní Mikešová se rád vozí na čelním skle... jenom nechci vidět, co by s ní udělal airbag 

- Přílohy
-
- Kocour Paní Mikešová :)
- 19102008458.jpg (56.62 KiB) Zobrazeno 5334 x
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
Bingo , máme labradoří pani , taky z Vlčí stepi ( původní jméno v papírech je Cikorka z Vlčí stepi a tak se nikdo nemůže divit , že jsem ji přejmenoval na CecilkuRover píše:Z jihu Čech? Ten náš labrador o kterém jsem psal je Z Vlčích luk a Vlčí Stepi, Třeboň, třeba myslíš toho samého..., to já zase jmenovat budu. Jsou to dva majitelé a protože je jeden z nich veterinář, (který by měl normálně být "nezávislý") tak si to tam sekaj jak je napadne, hlavně aby se toho co nejvíc prodalo. Bohužel jsem to tenkrát nevěděl. Ale na druhou stranu je pro psa dobře, že je u nás, má aspoň tu nejlepší péči... A perlička nakonec - ten dotyčný chovatel nám doporučoval, aby byl pes celoročně venku v kotci..., to už by byl dávno "v pánu"..., chudinka.

- Přílohy
-
- LR & Cecillka.JPG (52.36 KiB) Zobrazeno 5233 x
tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
hmm nemeckou chce moje pritelkyneALF píše:....a měl jsem toho víc, ale zájem o přední pohon byl velký![]()
![]()
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
jojo a na tu kapotu taky urcite Anicka vyskocila sama.....brudr píše:dalsi "jaguar"![]()

MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
Yes , kdes byl ? v Bělči se pil rum , slibovals a chyběls.
Ale jsou ti Labíci krasavci . Naše slečna o které již gentlemansky 3 roky říkám , že jí je 10 let je čím dál tím víc rozmazlená . Beníkovi taky mohlo být o 3 víc , kdyby nám ho nějaký sv..... neotrávili .
Ale jsou ti Labíci krasavci . Naše slečna o které již gentlemansky 3 roky říkám , že jí je 10 let je čím dál tím víc rozmazlená . Beníkovi taky mohlo být o 3 víc , kdyby nám ho nějaký sv..... neotrávili .
tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)