Dej víc fotek, ať se pokocháme
Rumunsko neni jen Banat :-) par obrazku z vyletu
Moderátor: Miky_CZ
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Paráda Cyrile. Škoda toho prasklého kloubu
Akorát jsme debatovali s LandJirkou, když jsi mu to volal. Já zvažuji dát na Defa ty pevnostní, abych se podobného "zážitku" vyvaroval, ikdyž jeden nikdy neví 
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
a další....
- Přílohy
-
- nešlo zatáčet a nejelo to jinak než na špéru. Po demontáži se zjistilo, že je prasklý homokinetický kloub a oholený hřídel.
- romweb (6).jpg (167.99 KiB) Zobrazeno 3676 x
-
- romweb (7).jpg
- Měli jsme sebou ještě tolik nevyužitých zásob, že jsme v maďarsku zajeli k jezerům a grilovali a přežírali se.
- (223.39 KiB) Staženo 614 x
-
- romweb (14).JPG
- rumunský vkus v oblasti architektury je mi docela cizí....:-)))
- (194.19 KiB) Staženo 611 x
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
cyril píše:Ruda: se ti nelíbí můj klobouk debo co?...![]()
Krásně kryl před proudy mrazivý vody, který tam v tý jeskyni místy padaly přímona květák...
??????? vo klobouku nebylo řeči,bo sem něco nepochopil
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
- cyril
1.Páč se mu bez varování kousalo řízení a jelo to buď rovně, nebo jenom doprava. Tak jsme usoudili, že než aby se mu to někde v zatáčce zaseklo znovu a on třeba zabil plný auto lidí včetně nevinnejch dětí, bude lepší zavolat jeho zeťáka s patrolem.low píše:pjkenej vejletiktak jak to ma byt
proc ste nedojeli na tu mezinapravu????
esliva budes chtit na prosti vejlet s manzelkma a adetma, tak ti ukazu na mape a gps co date bez problemu
2. Díky lowe...No tak to se na tu trasu od tebe určitě rád mrknu....chceme totiž partu asi 4-6 aut, kde budou naše motorkářský-landroverský děti.....když už jsem pracovně i jinak docela dost často v pr...eli, chci abychom podnikli společbně alespoň něco. No a moje žena to chce už taky konečně vidět. Na motorce se mnou projela na západ, jih a sever od česka všechno, tak teď přišla řada i na Rumunsko, rychle, než tam budou všude samý McDonaldi a OMV, což viděla při průjezdu když jsme se v létě trmáceli autama do Bulharska...
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Diferák tam mohl klidně zůstat. Stačilo zavolat, vyndat kloub po tel.
Akce tak na 2 - 3min. Když jsi největší pitomec na světě tak 3min. A tady kurva celý dén.
Ne vážně, pro mě s mojim spolujezdcem Páťou tak na půl hoďky i s nasazením rezervního. Jinak pro někoho kdo to nedělal nikdy a má nářadí tak po poradách to musí mít do dvou hodinek. Je to strašně jednoduchý.
Měli jste to nechat vyndat někde v Rumunském servisu. Oni jsou docela šikovní. Dá se bez toho docela v pohodě jezdit na zadní nápravu.
Stejně jde jezdit (dojet) i bez diferáku (je jedno jestli předního nebo zadního), poloos nebo kardanů. Vždy smí ale prasknout něco jenom na jedné nápravě.
Ale lepší je mít díly s sebou, pak nemusíš končit předčasně. To by mě nasr..o nejvíc. Škoda.
Moc pěknej výlet. Závidím. Měli jste mě vzít sebou jako mechanika zadarmo. Místo v autě jste určitě měli.
K
Akce tak na 2 - 3min. Když jsi největší pitomec na světě tak 3min. A tady kurva celý dén.
Ne vážně, pro mě s mojim spolujezdcem Páťou tak na půl hoďky i s nasazením rezervního. Jinak pro někoho kdo to nedělal nikdy a má nářadí tak po poradách to musí mít do dvou hodinek. Je to strašně jednoduchý.
Měli jste to nechat vyndat někde v Rumunském servisu. Oni jsou docela šikovní. Dá se bez toho docela v pohodě jezdit na zadní nápravu.
Stejně jde jezdit (dojet) i bez diferáku (je jedno jestli předního nebo zadního), poloos nebo kardanů. Vždy smí ale prasknout něco jenom na jedné nápravě.
Ale lepší je mít díly s sebou, pak nemusíš končit předčasně. To by mě nasr..o nejvíc. Škoda.
Moc pěknej výlet. Závidím. Měli jste mě vzít sebou jako mechanika zadarmo. Místo v autě jste určitě měli.
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- cyril
Svoji bych určitě rozdělal...tohle nebyl můj stroj...Když jsem urval poloosu a diferák na svým autě...dojel jsem asi 200k taky v klidu díky špéře na jednu nápravu. Jinak místo v autě bylo...jeli jsme po dvou...určitě by se ti i vám dalším s náma líbilo...je s náma totiž legrace..
Tak snad příště. Dám zase vědět a kdo budete chtít, pojedeme. nemusí to být na týden...vždyť jsme tam byli za 12 hodin...stačí prodloužený víkend...
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Kam jste jeli tak dlouho. Za tu dobu to jezdíme my Pražácí
K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe