Takže nejspíš ji rozeberu na díly.
Přední světla nejsou na prodej. kvůli nim jsem jí kupoval.
K

Moderátor: stan
Netuším, ale odněkud z Jihu je. Mě jí přivezl pán až před barák.
Dovolim si odpovědět za Karla,nemusí pasují do origo děr ve světech ,akorát musíš dát delší šroby.Ty jsou dodavany s kryty.MFENCE píše: 17 srp 2020 17:06 Ahoj Karlos, co stojí kryty zadních svetel? Tedy pokud se to nemusí vrtat do plechu.![]()
No hlavně na ty kryty je nejvíc zájemců ze všech dílůMFENCE píše: 17 srp 2020 17:06 Ahoj Karlos, co stojí kryty zadních svetel? Tedy pokud se to nemusí vrtat do plechu.![]()
Ahoj,hrochado píše: 19 srp 2020 09:16 Ahoj, budíky jsou v km? Má to všechny kontrolky vč. uzávěrky? .... Na mých budíkách toho půlka nesvítí a druhá půlka je zaslepená![]()
Super, a cena?Sláma Karel píše: 19 srp 2020 09:32Ahoj,hrochado píše: 19 srp 2020 09:16 Ahoj, budíky jsou v km? Má to všechny kontrolky vč. uzávěrky? .... Na mých budíkách toho půlka nesvítí a druhá půlka je zaslepená![]()
ano budíky jsou v KM, proč by neměli být? To není anglické auto. A neznám budíky (což samozřejmě nemusí být, že takové neexitují) co by neměli všechny kontrolky, akorát nejsou využité.
K![]()
Sláma Karel píše: 19 srp 2020 09:27No hlavně na ty kryty je nejvíc zájemců ze všech dílůMFENCE píše: 17 srp 2020 17:06 Ahoj Karlos, co stojí kryty zadních svetel? Tedy pokud se to nemusí vrtat do plechu.![]()
![]()
Nicméně ty kryty jsou prasklé.
K![]()
Tak z toho tam bude tak to stropní světýlko a možná ten kryt baterie. Ten zámek nevím a světlo určitě ne.snusmumrik píše: 09 zář 2020 10:07 Prosím ťa kryt baterie a zdviháku, zámok zadných ľavých dverí, stropné svietidlo nad zadnými sedačkami a pravé zadné svetlo - spodné je možné?
To tam mám.
To tam mám všechno.Karlos4 píše: 10 zář 2020 17:47 Ahoj bylo by turbo a veškeré hadice k servu a převodce řízení a za kolik?