Moderátor: Acon

stejně jako z jiných defů ani z mojeho samozřejmě nic nekape, ale možná bude trochu od oleje
 stejně jako z jiných defů ani z mojeho samozřejmě nic nekape, ale možná bude trochu od oleje  jmenuje se Banjo, ale říkáme mu malý Hugísek, páč je věrnou kopií svého otce. bude to velký a suprový pes. tož kdybys chtěl, je tu pro Tebe a samozřejmě uděláme spešl cenu. kdyžtak napiš nebo zavolej. kdybys volal rovnou manželce, tak jí řekni, že si z fóra, aby věděla... a aby to nevyznělo nějak jinak – nechcu si rozhodně přihřívat polívečku na Tvém neštěstí, určitě to tak prosím neber, chci jen nabídnout nějakou možnost v rámci mých možností, jak ti třeba pomoct. zadarmo ti ho dát nemůžu, i když bych rád, ale pokusím se Ti vyjít vstříc, jak jen to půjde...
 jmenuje se Banjo, ale říkáme mu malý Hugísek, páč je věrnou kopií svého otce. bude to velký a suprový pes. tož kdybys chtěl, je tu pro Tebe a samozřejmě uděláme spešl cenu. kdyžtak napiš nebo zavolej. kdybys volal rovnou manželce, tak jí řekni, že si z fóra, aby věděla... a aby to nevyznělo nějak jinak – nechcu si rozhodně přihřívat polívečku na Tvém neštěstí, určitě to tak prosím neber, chci jen nabídnout nějakou možnost v rámci mých možností, jak ti třeba pomoct. zadarmo ti ho dát nemůžu, i když bych rád, ale pokusím se Ti vyjít vstříc, jak jen to půjde... Takže zdravím všechny čtyřnohé i dvoiunohé a toto jsme my
 Takže zdravím všechny čtyřnohé i dvoiunohé a toto jsme my   

Václaf píše: 03 črc 2020 15:47 Dnes ráno přešla duhový most moje Amyška a už ji nic nebolí. Bylo jí 14 let,4 měsíce a 14 dní...
 upřímnou soustrast...
 upřímnou soustrast...Drzte sa.Václaf píše: 03 črc 2020 15:47 Dnes ráno přešla duhový most moje Amyška a už ji nic nebolí. Bylo jí 14 let,4 měsíce a 14 dní...
Je to tazke, za 14 rokov sa zviera stane sucastou zivota. Napriek tomu ako davno to bolo stale si pamatam ten pohlad mojho psa tesne po poslednej injekcii.Cesar píše: 03 črc 2020 20:55 Tak to mě moc mrzí drž se sám si to vůbec nedokážu představit a strašně se toho okamžiku bojím

bike a kopce miluje
 bike a kopce miluje