koberce jsou suché, napadlo mě jestli by nemohla být voda v topení? Ucpaný odtok? Kde se nachází?
  koberce jsou suché, napadlo mě jestli by nemohla být voda v topení? Ucpaný odtok? Kde se nachází? Jedná se o L322 TD6 rv. 2003
 koberce jsou suché, napadlo mě jestli by nemohla být voda v topení? Ucpaný odtok? Kde se nachází?
  koberce jsou suché, napadlo mě jestli by nemohla být voda v topení? Ucpaný odtok? Kde se nachází?  .. Zatiaľ takto
.. Zatiaľ takto  No a šíber mám aj na druhom aute a použijem ho tak 2x do roka, takže to vôbec nejak neriešim. ALE opakujem - ak by niekto vedel ako to v tom A stlpiku dať do poriadku - tak sa rád poučim.
 No a šíber mám aj na druhom aute a použijem ho tak 2x do roka, takže to vôbec nejak neriešim. ALE opakujem - ak by niekto vedel ako to v tom A stlpiku dať do poriadku - tak sa rád poučim. Pokud to šplouchá za jízdy.  Já jsem měl podobný problém u vozu jiné značky, kdy jsem slyšel v kabině takové šplouchání a přelévání vody třeba po zastavení a vypnutí motoru. Nakonec to byla prasklá hlava.
 Pokud to šplouchá za jízdy.  Já jsem měl podobný problém u vozu jiné značky, kdy jsem slyšel v kabině takové šplouchání a přelévání vody třeba po zastavení a vypnutí motoru. Nakonec to byla prasklá hlava.