Na facebooku byl i rozdpis dílů co kuchali z vraku Kolomého auta, ale už to nemohu dohledat. Myslím že braly díly hlavně transmise tedy poloosy diferenciály a převodovka. Motor zůstával v autě a vono je za výměnu motoru 50 hodin penalizace a když mají reservní v kamionu není důvod tahat bouraný z auta.visby píše: 14 led 2020 10:15ten motor nebol z druheho auta, ale bol to rezervny. aspon podla videi...MadTom píše: 14 led 2020 10:03 Tak jsem to nemyslel. Tím že mu nejede druhé auto, tak si to vůbec mohl dovolit, to je prostě souhra náhod. A to že to udělal je podle mě super. A nemyslím tím jenom půjčit mechaniky, ale půjčit i celý motor.
Dakar, Silk Way, Africa Race
Moderátor: Miky_CZ
Re: Dakar, Silk Way, Africa Race
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
mimochodem, včera na ČT říkal Zíta, že auta hodně bloudila, jelikož z piety za Concalvese nejeli motorkáři a auta se tak neměla možnost držet vyjetých stop po motorkách a čtyřkolkách. Divný ne? Viktor Chytka říkal, že to bylo pořád rovně 

tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, motor zůstal v Kolomajzově shreku 2, jen z něj očesali co šlo. Vezou to s sebou asi na místě, kde by spal Martin Kolomý. A tam se toho asi vejdehabakuk píše: 14 led 2020 10:27Na facebooku byl i rozdpis dílů co kuchali z vraku Kolomého auta, ale už to nemohu dohledat. Myslím že braly díly hlavně transmise tedy poloosy diferenciály a převodovka. Motor zůstával v autě a vono je za výměnu motoru 50 hodin penalizace a když mají reservní v kamionu není důvod tahat bouraný z auta.visby píše: 14 led 2020 10:15
ten motor nebol z druheho auta, ale bol to rezervny. aspon podla videi...

tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
podla baumela boli na zaciatku nejake duny kde pobludili, potom uz isli za sebou ako vlacik;-)Zanzibar píše: 14 led 2020 11:18 mimochodem, včera na ČT říkal Zíta, že auta hodně bloudila, jelikož z piety za Concalvese nejeli motorkáři a auta se tak neměla možnost držet vyjetých stop po motorkách a čtyřkolkách. Divný ne? Viktor Chytka říkal, že to bylo pořád rovně![]()
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Je tam odkaz i na video tohoto letu ...
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
... taky jsem si podobně "skočil" přez dunu a střechu v Libyi..no Roll Cage to jistil
https://www.fdb.cz/film/expedice-libye/ ... erie/57327
nebo video Time cca 00.50
https://www.youtube.com/watch?v=R0TFuV9nRhg
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu
Tak jak hodnotíte "nový" Dakar?
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Za mě.... drahý jako v Jižní Americe....asi se startu nikdy nedočkám:-((((((
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
-
Doufám, že se organizátoři poučili a příště to udělají více v písku a dunách. Chápu, že jsou tam poprvé, a ta změna je veliká. Na druhou stranu 30 km rovně taky není špatný nápad, ale jenom jednou, pro zpestření.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Pletete si Závod Rally Paris Dakar!!!!! Tohle je dálková rally někde v Arábii, kde se jich během roku jezdí více. Dakar začíná v Paříži a končí v Dakaru...tedy aspoň pro mě.
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
-
Tak k tomuhle není co říct, akorát bych měl dneska strach, už v té Paříži. 

- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
podla mna musia este vychytat trasy, ale ked im daju emiratske duny (mam pocit, ze buduci rok budu), tak sa vsetci zapotia.
horsie bude ak zacnu riesit max rychlost pre auta a motorky, spravia z toho dost velku nudu
No někde jsem četl, že motorky mají dostat omezovač na 150 km/h. Toto je především volbou trasy pokud jim tam narvou dlouhé rovina a pláně tak prostě budou tavit co to dá. Pokud je vyženou do hor a dun tak není moc prostoru pro tyto rychlé úseky.visby píše: 21 led 2020 15:17podla mna musia este vychytat trasy, ale ked im daju emiratske duny (mam pocit, ze buduci rok budu), tak sa vsetci zapotia.
horsie bude ak zacnu riesit max rychlost pre auta a motorky, spravia z toho dost velku nudu