Predem diky za rady

Moderátor: Miky_CZ
To je podľa mňa nezmysel. Nech máš výkonu koľko chceš, vždy využívaš len zlomok. Ak budeš auto naháňať, tak je jedno ci má sériový, alebo zvýšený výkon. Ja mám tiež zvýšený výkon a v mojom jazdnom režime sa všetko deje v 2000ot +- 200. Zvýšený výkon využijem ozaj len raz za čas na pár sekúnd aj to bez potreby podradovať a vytáčať motor. Vždy je to o vodičovi. Hlavná výhoda je, že z miesta to ide okamžite a pri 2000ot radí. Teórií okolo kľuky je viac a všetko sú to teórie. Pax je taká, že tá kluka je tak navrhnutá zámerne. Ak by nie, už dávno to výrobca vyrieši. Pretože pre žiadneho motorára nie je problém vyrobiť motor co vydrží milión aj s jednou náplňou oleja. Ide o to, či chce. Ak má v motore jednu z cca 5% klúk čo sa má zlomiť, tak sa zlomí. Ak ju nemá tak vydrží. Moja teória o zlomených kluka h je, že za to môžu vibrácie. Buď od meniča, alebo vrtule chladiča.kaligula píše: 19 říj 2019 07:18 Zeptej se kokeška, ale ja bych to nedělal, o kolik navysis vykon o to ti prdne klika drive
Jsem se Tě chtěl zrovna zeptat, v jaké fázi jízdy máš pocit, že to auto nejede, protože já mám pocit, že to jede vcelku hodně a furt (když to teda zrovna jede), a to mám porovnání i s jinými auty (D3, X6 apod.).SMAZIL píše: 18 říj 2019 21:38 Potreboval bych se poradit.Chci si nechat u me Disco 4 zvysit vykon-tedy chipnout.Je to 3.0 TDV6 150 kW. Jake je rozumne zvyseni a hlavne na koho tady na Severni Morave bych se mel obrátit.
Predem diky za rady![]()
SMAZIL píše: 21 říj 2019 17:43 Jsem hlavne nemel vyzkouset 180kW . Jinak to samozrejme zase takova hruza neni . Land Cruiser 127kW byl vetsi lenoch![]()
![]()