Jsem to tady tak pročetl a říkám si, že MFENCE nebyl správně pochopen. Nejde o to poradit co je lepší, ale potvrdit, že nejlepší je Defender
Tak tedy: Mám Defíka TD5 asi jako hlavní vozidlo (manželka tak dobrodružná není, Defíkem nejezdí a proto má Free), děti Defíka milují!
Pohodlný Defík není (ale já jej považuji za pohodlnější než většinu jiných aut), rychlý také není (ale s overdrive se dá jet docela pohodlně dálničních 120, jednou jsem ho nějak nechtěně při předjíždění rozvášnil a ručka oscilovala kolem 170, ale to už jsem se docela bál

), na dlouhé cesty také nevhodný (ale předloni jsem jel 3600km/3dny, před 2.měsíci 2700km/2dny oboje s vlekem a další dlouhé cesty), teče a fouká do něj (bylo "vyřešeno" v odkazech výše), je v něm málo místa (ale odvezl jsem uvnitř tabuli plechu 2000x1000mm a při kempování se dá uvnitř docela slušně sedět, protože bouda je dostatečně vysoká), rezne (ano rezne), je nespolehlivý (nevím, ale mých 100000km (celkem 200t) zatím bez problémů - klepu na dřevo!),... zapomněl jsem něco?
Ale je to tak, že chci Defendera a za nic jiného bych ho nevyměnil. Tam bych hledal