Suchý 2008
Moderátor: Miky_CZ
Pojezdit jde samozřejmě ve vedlejší vesnici,Bratronicích.Tam je bývalý vojenský prostor,kde se dá zablbnout(štamgasti workshop meetingu znají ).Land Jirka píše:Je to Běleč kousek od Křivoklátu.
Já tam taky nejezdím svým dědkem, ale Discoverou.
Spíš než o poježděni, je tento sraz o pokecu se stejnými blázny o starých Land Roverech a nejen o nich.
k.
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
Poježdění v Bratronicích mě docela láká, nebrzdí mi to, takže se nezastavím před ničím
Jedničku máte krásnou, ale na Workshop Meet se dá určitě přijet i bez dědka, zvlášť z takové dálky. Ale jestli dědka vezmete, bude určitě v té nejlepší společnosti
Jedničku máte krásnou, ale na Workshop Meet se dá určitě přijet i bez dědka, zvlášť z takové dálky. Ale jestli dědka vezmete, bude určitě v té nejlepší společnosti
SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"
Přijedem určitě bez dědka, s dědkem kdyžtak jindy. Posílám aspoň foto ať potěšíte oko My mu teda říkáme buď staroušek a nebo Itchi (odvezeno od 88 Inches), ale "dědek" je taky fajn. A vůbec chybí tu sekce pro dámy - potřebovala bych poradit, jaký si pořídit do dědka klobouk až budem jezdit v létě bez střechy
S tím spaním v Bělči, Krytene, by to teda nějak šlo domluvit? Máme 14-ti měsíční dceru.
S tím spaním v Bělči, Krytene, by to teda nějak šlo domluvit? Máme 14-ti měsíční dceru.
- Přílohy
-
- IMG_1188.JPG (179.92 KiB) Zobrazeno 3466 x
DEF DEF!
To je ale úplně normální, mám široký záběr... V případě dalších dámských otázek mně neváhej kontaktovat...
Jinak nocleh je od Kryťáka potvrzený, v dámské a dětské sekci..., pánové nespí vůbec nebo v dílně na polním lůžku, autě, atd. Snad jen nahoře už není dětská postýlka pro batole, Krytenovi děti už jsou o něco větší, takže buď něco skládacího vzít s sebou nebo nějakou matraci nebo něco v tom duchu. Ale místa je dost, teplo, veškeré zázemí a tak vůbec.
Jinak nocleh je od Kryťáka potvrzený, v dámské a dětské sekci..., pánové nespí vůbec nebo v dílně na polním lůžku, autě, atd. Snad jen nahoře už není dětská postýlka pro batole, Krytenovi děti už jsou o něco větší, takže buď něco skládacího vzít s sebou nebo nějakou matraci nebo něco v tom duchu. Ale místa je dost, teplo, veškeré zázemí a tak vůbec.
Country boy...