Moderátor: Miky_CZ
Je to podobne jako u mne pred 7 lety, kdyz jsem ho koupil. Dat to rovnou nekomu, kdo je fakt mechanik, tak to zvedne na zvedak, poslechne si co kde huci nebo nehuci a hned pozna, ze to jsou nejspise pneumatiky, pac jsou oskakane. Ja tohle udelal az po tom, co jsem auto napred sveril radoby odbornikovi (rikaji to o nem), vysolil jsem tam nejak (nastesti jen) 12 tis za vymenu veci, ktere to zpusobovaly a pritom huceni zustalo a zacal vyhrozovat ze IRD je v prdeli atdatd. Pritom jenom pneumatiky.Romus píše: 21 úno 2019 19:02 Já už sám nevím, říkáš si, nebude to tak jak se mluví píše atd. Staráš se měníš opravuješ, abys neměl auto na sypání financí a je to marný, je to marný, je to marný. Dyť to je proti přírodě. Nasraný jsem teď hlavně k vůli tomu, že jsem zaplatil včera zase balík a to co to dělalo tak to dělá pořád a nevíme co to je. Hučení ale úplně někde jinde než by mělo. Takže teď se mně někdo zeptá jestli si to koupit tak mu řeknu počkej, seženu si železnou tyčku a vymlátím mu to z hlavy bo by mohl taky naletět a myslím, že už je nás dost co jsme do toho nasypaly a máme to doma protože je to neprodejný. Nejvíc se mi líbí hláška ty auta musíš mít rád chichichachachocho kuva šak to nejde. Ale zase co bych chtěl po zemi kde dělají auta s řízením na špatné straně! Uff zase jsem si trochu ulevil ale víte jak JÁ MÁM TO AUTO RÁD. Není to pravda, není to pravda, není to pravda nebudeme si nic nalhávat.![]()
No povodne som chcel dávat originál LR ale po dnešku dám OEM a za dva-tři roky vytáhnu a dám nové. Toto nemám zapotřebí sa s tým tak jebat potom.MadTom píše: 22 úno 2019 19:32 A hlavně tam nedávat nějaké levné šmejdy, ty jedna umí na konci "nakynout" a jednak umí prasknout, i když jsou jinak OK.
Nebo má Td5Pavel píše:To neřeš pokud bydlíš na kopci
Přesně tak, bylo už hotový, vymazlil jsem ho, opravil vše, co šlo a pak mě to přestalo bavit ... ale hlavně to bylo malý ...