Vzala bych i přítele, jestli to teda není odrazující skutečnost

Potřebuju aby se blíže seznámil s těma mrškama, aby věděl do čeho jde a co mi bude opravovat, až mě jednoho krásného dne dotáhnou na laně

Moderátor: Miky_CZ
No Lenone ty si tak přesvedčivý že když přemluvím moju tak dojedem třeba L322 pro změnuLenon píše: 04 úno 2019 22:33 Nezapadnete, minule to tam někdo zkoušel s okávkou 4x4 a nemusel se za to stydět. I když, asi to bude mnohem mokřejší. Kolik nás bude nevím, ale třeba se někdo ještě přidá.
No problém je že nefunguje snímač úhlu zitra se měl měnit a zas není casLenon píše: 05 úno 2019 21:58 No to by bylo super. L322 jsem ještě na polygonu neměl, to si rád nafotím. A taky bych teda chtěl svézt, tohle auto prostě v terénu chci zažít, aspoň na chvíli!
Třeba to není autem....janek23 píše: 05 úno 2019 22:56No problém je že nefunguje snímač úhlu zitra se měl měnit a zas není casLenon píše: 05 úno 2019 21:58 No to by bylo super. L322 jsem ještě na polygonu neměl, to si rád nafotím. A taky bych teda chtěl svézt, tohle auto prostě v terénu chci zažít, aspoň na chvíli!tak uvidíme snad to ješte vyjde a vyjede hruzu kdyz jedu z moju na vyjizdku tak zatim vyjela vic nez ja z D1
![]()
![]()
Asi nedorazímeJulieZvire píše: 06 úno 2019 22:54 Nedorazíte nebo dorazíte v D1 ? Je to trochu matoucíDoražte
Mimochodem máte tam krásně. Tady je krásně bahnivo![]()
A kdy to bude sobota nebo nedela? My sme nejspis v sobotu v rakouskuLenon píše: 12 úno 2019 22:42 Je možné, že polygon odpadne, takže to nakonec bude asi zase vyjížďka. Jen to asi zase bude podobný lehký offroad jako minule. Co říkáte? A proto že má být deset stupňů, dal bych tam tu opékačku.