Příště budu dříve přemýšlet než stříkat

Dám ten nárazník opískovat a do zinku, ať je to jak má být

Moderátor: Rover
Zní to sice bláznivě, ale také jsem předělával světla z pravo svítících na levo svítící a objednal jsem je přes Alika v V.B. no a přišli mi světla z Jabloneckého autopalu byť zabalené v britské krabici. Na Š 100, 105, 120 tedy ten průměr tuším 7 palců cenový rozdíl ovšem brutální .... takže takJarda N. píše: 23 led 2019 22:40 Chlapi, děkuju moc za rady! Jak se nikdo ze začátku nehlásil, tak jsem koupil toho Millerse Classic Sport, tak snad bude Italovi chutnatRovere, děkuji za nabídku oleje za nákupku, rád ji využiji při renovaci dalšího dědka (docela se mi renovace dědka zalíbila)
![]()
Dneska mi přišly poslední 3 šrouby na přišroubování termostatu, tak se v sobotu pokusím o start. Držte prosím palce![]()
Ještě řeším jednu otázku. Vracím světla zpátky z blatníků do grilu a napadlo mě, jestli by tam neměl být jiný průměr světel. Dočetl jsem se, že v Series I. byl v grilu průměr 8 palců a v Series IIA v blatnících pak 7. Nevíte někdo, jaká světla patří do Series IIA do grilu?
A další otázka. Kamarád by chtěl rezervu na kapotu. Bylo možné si to tak objednat do všech verzí, nebo to měly jen některé? Jde mi o to, abych nevytvořil kombinaci, která nikdy neexistovala. Pokud by to šlo, tak se chci zeptat, jestli někdo nemáte kapotu s držákem na kolo, případně nabízím výměnou kapotu bez držáku.
Díky předem za názory!
Jarda
Světla jsou 7",na všech sériích stejná.To co chodí z UK je sice Autopal ale určitě nejsou vyrobené v Jablonci...spíš v PRCJarda N. píše: 23 led 2019 22:40 Chlapi, děkuju moc za rady! Jak se nikdo ze začátku nehlásil, tak jsem koupil toho Millerse Classic Sport, tak snad bude Italovi chutnatRovere, děkuji za nabídku oleje za nákupku, rád ji využiji při renovaci dalšího dědka (docela se mi renovace dědka zalíbila)
![]()
Dneska mi přišly poslední 3 šrouby na přišroubování termostatu, tak se v sobotu pokusím o start. Držte prosím palce![]()
Ještě řeším jednu otázku. Vracím světla zpátky z blatníků do grilu a napadlo mě, jestli by tam neměl být jiný průměr světel. Dočetl jsem se, že v Series I. byl v grilu průměr 8 palců a v Series IIA v blatnících pak 7. Nevíte někdo, jaká světla patří do Series IIA do grilu?
A další otázka. Kamarád by chtěl rezervu na kapotu. Bylo možné si to tak objednat do všech verzí, nebo to měly jen některé? Jde mi o to, abych nevytvořil kombinaci, která nikdy neexistovala. Pokud by to šlo, tak se chci zeptat, jestli někdo nemáte kapotu s držákem na kolo, případně nabízím výměnou kapotu bez držáku.
Díky předem za názory!
Jarda