Moderátor: Miky_CZ
Během dvou týdnu se rozhodne, ale nemůžu nechat RuduK bez dozoruRudaK píše:karel píše: Na Alfa se nevztahují žádné vyjímky a on to moc dobře ví, buď Camelka nebo NIC
PS: Jinak se možná dočkáme toho, že brzy bude Alf jezdit s LR i v terénu, tak bacha na něj
Tož to su zvědavý.Že by byl handl na spadnutí ?
Vypadá to,žes ho Karle k té výměně dohnal psychickým nátlakem.
ALF píše:Odvolím a můžete se těšit, Váš král Alf třetí do SOSnové dojede. leda, že by byl Karel první proti.De Feek bude naleštěný, jak se na královské vozidlo sluší a patří.
![]()
![]()
Svět není ČB a v terénu se také striktně nedržíte jen vytýčené trasy. Buťe nad věcí, život je pestrý a nedomnívám se, že odreagování tématu uškodí. Podívejte se na 4x4 názory a počet shlédnutí tématu, které jsem založil -majitelé LR spojte se. Dnes už jsem spíše na tomto fóru, protože se týká jen LR. Nejsme tady sami a trocha srandy spíše přitáhne, než naopak. Alespoň sledovanost hovoří jasnými čísly. Příští rok mám 50 a nedomnívám se, že všichni tady jsou nabručení třicetiletí dědci. Mor vzniká tam, kde je nuda.karel píše:Dobrá zpráva Ondro a díky že se držíš tématu.Kangaroo píše:Vážení, vypadá to, že se zúčastním, spolu s polovičkou a možná i s potomky. Přijedem v pátek večer.
Karle, přijde Ti 9495 návštěvníků na 4x4 ofroad u tématu Majitelé LR spojte se, v porovnání se stovkami návštěv u jiných témat, mnohem staršího data založení, jako málo? Máš na nějakém svém vlákně alespoň 10 % shlédnutí z 9450? Budu rád, pokud se skromně pochlubíš něčím kloudným s takovou sledovaností. Určitě rozumíš LR, ale to není jediné co dělá člověka člověkem. Zcela jistě jej nedělá zloba a závist. Nezapomínej, že internet není pískoviště, na kterém sis hrál a byl naštvanej, když Ti někdo poškodil cestu pro autíčka a ty po něm křičíš, ať si postaví na hraní svoji. Můj názor se nemusí líbit všem, zejména proto, že mne ze srazů neznají osobně. Ale jiný už nebudu a jsem tomu rád.karel píše:Alfe spestřuj si svá vlastní vlákna, pokud někdy nějaká kloudná založíš, zatím jsi toho moc nepředvedl