Sosnová 17.-19.října
Moderátor: Miky_CZ
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
karel píše:Přece tohle:MOPADŽI píše:Coss pokoupil![]()
![]()
http://www.landroverforum.cz/forum/viewtopic.php?t=4544
Karle smě předběh.Ale " BINGO " .

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
jo to je presne ono dneska sem to protahl po lesni ceste a trochu bahna a z puvodniho planu moc do terenu nejezdit seslo:-D
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
... a vo tom to tak nejak jeMiky_CZ píše:jo to je presne ono dneska sem to protahl po lesni ceste a trochu bahna a z puvodniho planu moc do terenu nejezdit seslo:-D

Honza
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
http://www.christophermccandless.info
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, votomtoje. Za chvílku, budeš chtět jezdit jen a jen, potěch cestách 

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
Citlivá otázkahynek píše:ahoj ...já se hlásím...se svou D1....a mám dotaz ...můžu ssebou vzít i Jeep nebo mne vyhostíte??

Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
tak to je drsný Nékarel píše:Citlivá otázkahynek píše:ahoj ...já se hlásím...se svou D1....a mám dotaz ...můžu ssebou vzít i Jeep nebo mne vyhostíte??Ono asi každý by s sebou mohl vzít někoho s jinou značkou auta, ale pak bychom se tam nevešli ani s Land Rovery pro které je tento sraz pořádán. Takže to neber jako diskriminaci, ale raději se všichni naskládejte do D1
Díky Karel
SUPER KÁRA
Mob. 739 491 743
Mob. 739 491 743
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
No vycházíme se samé podstaty tj. Sraz vozidel značky LR.low píše:karel: covece, asi si dovolim ti oponovat. posledne k hlasovani nedoslo, bo jste to utnuli predtim, a mne bylo receno, az do toho nerejpu. doporucuji precist, co jstr napsali vy s milosemII k minule sosnove. ta tak. howgh
Během roku se koná spoustu mix srazů vozidel 4x4 viz spřátelená fora. howgh Miloš II

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
Přečetl jsem si vlákno minulé Sosnové a máš pravdu Low, že jsme skutečně nehlasovali a podle mě je to dobře.Admin by samozřejmě mohl přijet čímkoliv v tom se jistě shodnem, stejně jako dokážu pochopit, že když někomu tady z fóra stůně LR tak dojede jiným autem jde nejen o ježdění, ale hlavně o pokec, ale brát na sraz všechny své známé byť majitele Offroadůlow píše:sem oponoval tomu, ze bylo hlasovano.
jasne. sraz vozidel LR chapu. jen mne treba rekni co by jsi rekl adminovi kdyz by rekl, ze chce pijet??? (jezdi tusdim vw jetta f tdiii) a i napis tohoto fora je pro fandy teto anglicke znacky. jen tak k zamysleni

Na Alfa se nevztahují žádné vyjímky a on to moc dobře ví, buď Camelka nebo NIClow píše:ted si nam zavaril a ALF si asi radsi vypusti kola, aby moch rict ze kamelka stune a on tedy musi dorazit hiiiiiiiiiiiiiluxem

PS: Jinak se možná dočkáme toho, že brzy bude Alf jezdit s LR i v terénu, tak bacha na něj

- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
karel píše:Na Alfa se nevztahují žádné vyjímky a on to moc dobře ví, buď Camelka nebo NIClow píše:ted si nam zavaril a ALF si asi radsi vypusti kola, aby moch rict ze kamelka stune a on tedy musi dorazit hiiiiiiiiiiiiiluxem
PS: Jinak se možná dočkáme toho, že brzy bude Alf jezdit s LR i v terénu, tak bacha na něj
Tož to su zvědavý.

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.