Moderátor: Miky_CZ
V druhé řadě jsem přímo seděl jen poměrně krátce a nijak velmi tragické mi to nepřišlo, ale s místem uvnitř je to bída obecně. Až do D4 to byl luxus a máloco mohlo s vnitřním prostorem konkurovat (nejen druhá, ale i třetí řada sedaček, kde to sice není dvakrát pohodlné, ale dá se tam vydržet i delší cesta). Každý kdo do toho sedne, tak se diví, kolik je tam prostoru. Tady nám to inženýři tak krásně zakulatili a vydesignovali, že v třetí řadě se do sedadla prakticky poskládat nedá a to nejsem žádný extrémní dlouhán. Když jsem tam poprvé sednul, tak jsem se upřímně zasmál nad těmi reklamními videy, kde se do auta s úsměvem poskládá 7 vystylovaných sportovců, kteří utíkají před písečnou bouří. Reálně je to tak maximálně pro malé děti (v třetí řadě).rfuhrich píše: 29 lis 2017 15:16 k D5 jeden postreh - sedeli ste už niekto na zadných sedadlách - myslím 2 rada ?
Mal som vedomosť, že najhoršie zadné sedadlá som zažil kedysi vo VW Sharan...
to čo ale predviedli chlapci indickí v novom Discovery je absolútna zhovadilosť...
mám 185 centimetrov a keď som sedel na zadných sedadlách, tak som mal stehná opreté na sedačke asi len do 1/2, zbytok visel vo vzduchu, lebo sedák je strašne nízko a ako keby sklonený dopredu...musel by si vodič naraziť svoje sedadlo až úplne dopredu tak, aby som si mohol natiahnuť nohy a vtedy by som si oprel stehná po celej dlžke...
no cestovať takto 200 kilometrov tak to je normálne týranie...
nepochopiteľné...
Takhle krátce po zahájení výroby...skutečná pocta designerům této nové "Discovery"...pojir píše: 29 lis 2017 20:15 Tak uz se da koupit tuningovy kit na soumerny zadek: https://www.topgear.com/car-news/suvs/s ... mber-plate
Ale to ne přece...Acon píše: 26 pro 2017 21:13 So súmerným zadkom je to tuctové auto ktoré nijako nesúvisí s LR. Práve tá nesúmernosť je LR vlastná. Kto chce súmerné auto, nech si kúpi VW
Nesúhlasím. Vývoj sa zastaviť nedá a zhodneme sa, že už to nie je pravoverný offroad no LR aj napriek modernosti zostáva originálny a nezapadá do davu ako zbytok sveta. Ide to ťažko a rozdiely nie sú tak priepastné, no LR vždy prišiel so svojim originálnym designom a zbytok sveta to kopíruje. A nie naopak. A preto aj tá nesúmernosť k LR patrí.