Tento týden snad 2-3 kousky namontujem. Chtělo by to hlavně D4, páč zatím jezdí pouze Benjamin.
No a krom toho mě čeká hlavní úkol a to jest: update softu na senzory v RRS!
Honza
Moderátor: Miky_CZ
A zkousel jsi na noc stahnout jas? (> Settings > Brightness > )Limi píše: 30 črc 2017 11:47 Taky to mám tady,má to výhodu že ti to ve tmě nešajní přes volant tolik do ksichtu![]()
Zlumik74 píše: 28 črc 2017 12:10 Kdybyste někdo přemýšlel o tam, kam s ním.....myšleno ten ovladač od X-LIFTERU, tak jsem našel jedno krásné místo.
Je to jen o troše osobní odvahy při vrtání do rádia a obětování záslepky a tlačítka na telefon
pěkně jste si hausbotiliHST píše: 31 črc 2017 17:00 Tak uz jsem zpět z kochačky na deutsche "housebótu" , děcka spokojený, takže alles gute. Teda krom 2 dnů německýho pršení![]()
Tento týden snad 2-3 kousky namontujem. Chtělo by to hlavně D4, páč zatím jezdí pouze Benjamin.
No a krom toho mě čeká hlavní úkol a to jest: update softu na senzory v RRS!
Honza
No, musim Vam rict, ze Honzova kouzelna krabicka toho umi vic nez jsme si mysleli. Po Honzove instalaci a "zaskoleni", nam spadla brada. Ma to vykoumame do detailu. Kdyz mu pomuzeme v testovaci serii odhalit chybky, tak po vyladeni tento lifter nema ve svete konkureci. To zcela vazne. Podobny produkt nenajdete.HST píše: 03 srp 2017 01:31dneska se u me zastavili dve hezky D4ky. Obe pekny a zejmena Richiho na tech 32" je fakt vytunena.
Takze dalsi dva Liftery v provozu a ted se uvidi, jak je to s tema D4.
Je tam podezreni na nepeknou ducharinu - Benja D4 hlasi, ze mu pres noc pada dolu, coz je vec souvisejici s periodickym "nativnim" nivelovanim diskosek jednou za X hodin.
Vim odkud vitr vane, ale nevim presne detaily. Jesli to bude padat i vam, tak to bude laborace. Ale na to prijdu.
Dejte vedet.
Mam si ho radeji preletet taky nebo moji uz si resil?HST píše: 03 srp 2017 01:54 Jinak Kokesku & Maxxeli, dneska vecer jsem zacal psal verzi pro RRS, je to na ceste. Ovladani je hotovy, jeste EAS jednotka.
Je to na ceste
A narazil jsem na docela "zajimavej" a neprijemnej problem, ca tretina desek ma blbe zapajenej digitalne-analogovej prevodnik. Je to ten nejtiternejsi komponent a evidentne tam nejak zahaprovala osazovaci technologie nebo kombinace vic veci.
Takze dalsi vec k vyreseni, protoze tohle je absolutne kriticka vec. Bohuzel to neni okem videt a je docela prace na to prijit i merenim, ale neco tam je blbe. Budu to resit s lidma z CVUT, kteri to delali. Neprijemne je, ze tohle se muze case projevit i na jiz namontovanych deskach. Richarde / Jirko, ty dve dnesni jsem rucne propajel, stejne tak udelam vsechny dalsi. Uvidime kde je sotek.
Pro predstavu obrazek - je to ten cerny "svab" uprostred a celkem ta cerna vec je siroka 3mm.
H.
Tak to je dobrá zpráva...i když...jak pro koho...budu muset zjistit, co se u mě děje
Ahoj Honzo,HST píše: 04 srp 2017 00:02 Benjo: U tebe to tedy asi bude vada desky ci kabliku, vymenime. Nebo taky neceho jinyho v aute, bylo preci dlouho v servisu![]()