Tak se s Vama pani musim podelit o zajimavy tyden s testovanim Honzova X-lifteru.
Zacnu asi montazi. Vse bylo (predesilam Honzovyma rukama) naimplementovano za cca. 15min. Pak chvilka testovani, chvilkove padani, takze vymena svazku kabliku a vse se tvarilo, ze maka jak ma.
Pevne jsem v to doufal, pac jsem vyrazel s dcerkou na tyden se flakat...proste na cundr...
No a ted konecne k samotnemu uzivani a testovani. Chtel jsem od toho predevsim moznost jizdy zvyseny ve vetsi rychlosti a pripadna moznost se zvednout na vyprosteni. Jako mene podstatny bonbonek mel byt "self levelling"...
Kdyz to zkratim...naprosta pecka je prave ten levelling na spani!!! Proste prijedes na jakoukoli polorovinu, zmacknes cudlik a spinkas na totalni rovine...obzvlast s detma proste super!!! Je to opravdu jeden z tech detailu, co dela na cestach pohodicku.
Cely tyden makala krabicka naprosto jak ma. Ovladani naprosto presne, jednoduche a zcela intuitivni. Nakonec i snizeni podvozku na dalnicni presuny nebo rychlejsi okresky se ukazalo jako fajn funkce. Neskutecny jak to to auto zmeni...
Hral jsem si s tim furt...za jizdy, na miste...spadlo to jednou do extended modu a jednou rano auto chvili nevedelo co mu je...ale to trvalo cca. pul minuty.
Kdyz to shrnu... X-lifter je naprosta pecka! Sice vubec nechapu jak to Honza udelal, je to pro me Spanelska vesnice, ale proste klobouk dolu. I pred montazi, ovladanim, zpracovanim...vse proste jednoduche a funkcni. Je to takovata vec bez ktery muzes zit...dokud si ji ale nekoupis. [emoji23][emoji23][emoji23] je to neskutecnej komfort a taky je parada jak ostatni krouzi a hledaji kameny nebo rovinu a ja uz mel otevreny vino nebo pivo. [emoji106] [emoji6] takze to chce s sebou o jedno piti vic nez ostatni pac mas vic casu. [emoji6] [emoji106]
Prikladam par fotek. Ono z fotek to tolik neni videt, ale proste rovina je rovina... a obcas je vtipny jak ostatni koukaji, ze mas auto pohledove uplne nakrivo...obzvlast kdyz se vyrovnas na sirku.
Takze Honzo! Super prace! Snad ty svazky budpu ostatni v poradku!!!! Vic takovejch nadsencu jako jsi Ty!!
Na tech poslednich fotkach sice neni videt zadnej levelling, ale zase jsou hezky...[emoji1]