Tusi,nebo snad vi to nekdo?
Ja mam rok 2003 a pocitac co mam je tusim z roku 99.Je mozny ze by se to omezovalo kvuliva emisim ?
Dik, Honza
...nie nerobili. tak ako Favorit a Forman sa lisili prevodovym pomerom staleho rozvodu tak sa rozne LR lisia prevodovym pomerom staleho rozvodu v red. prevodovkeJenda píše: ... a ja se ptam jestli se nedelali i vykonnejsi verze ,napr. pro def 130 nebo crew cab(jakoze prac.verze)
No moment, v té 110ce co z ní máš motor byl 1,2DanoDEF píše:...nie nerobili. tak ako Favorit a Forman sa lisili prevodovym pomerom staleho rozvodu tak sa rozne LR lisia prevodovym pomerom staleho rozvodu v red. prevodovkeJenda píše: ... a ja se ptam jestli se nedelali i vykonnejsi verze ,napr. pro def 130 nebo crew cab(jakoze prac.verze)
90 ... 1,2
110 ... 1,4
130 ... 1,6
jedine Disko ma ten isty motor tu istu riadiacu jednotku a vyssi vykon... iny softw. ale sw. z Disko sa neda pouzit pre Def. ( bavime sa o TD5 )
eliotte ak odpovedas mne tak nechapem...eliott píše:No moment, v té 110ce co z ní máš motor byl 1,2DanoDEF píše: ...nie nerobili. tak ako Favorit a Forman sa lisili prevodovym pomerom staleho rozvodu tak sa rozne LR lisia prevodovym pomerom staleho rozvodu v red. prevodovke
90 ... 1,2
110 ... 1,4
130 ... 1,6
jedine Disko ma ten isty motor tu istu riadiacu jednotku a vyssi vykon... iny softw. ale sw. z Disko sa neda pouzit pre Def. ( bavime sa o TD5 )