Komplet ACE , kompresor k podvozku, roleta do kufru, obleček na rezervu a podobný ptákoviny jsou k mání hned

tel.:606 742 592
Moderátor: stan
kola pouze jako celek a mají zatím jen odhadem 8mm. To přeměřím a na rok mrknu taky. Ale včera jsem s ním jezdil a sedí perfektně - staré určitě nebudou.
sorry
jj.. já mám to auto primárně pro sebe jako zdroj orgánů
Je šedá a cena 1000,-
Stěrače si nechávám ale ventilátor 800,-
800,- když bude dobrej.. ale nekoukal jsem, jak je na tom se rzí. Zítra jsem celej den pryš ale o víkendu bych sundal rezervu a mrknul na to a vyfotil.
Dík. Jseš pro mě ale dost z ruky... Vyškof...vasek72 píše: 26 led 2017 21:18800,- když bude dobrej.. ale nekoukal jsem, jak je na tom se rzí. Zítra jsem celej den pryš ale o víkendu bych sundal rezervu a mrknul na to a vyfotil.
Jinak Soběslav u tábora. Ale pracovně jezdím velkou část jižních Čech
hele to už by se nějak domluvilo. Tak dám vědětDiscoDrak píše: 26 led 2017 21:26Dík. Jseš pro mě ale dost z ruky... Vyškof...vasek72 píše: 26 led 2017 21:18
800,- když bude dobrej.. ale nekoukal jsem, jak je na tom se rzí. Zítra jsem celej den pryš ale o víkendu bych sundal rezervu a mrknul na to a vyfotil.
Jinak Soběslav u tábora. Ale pracovně jezdím velkou část jižních ČechAle mrkni na něj prosím, jestli je zdravej, tak to třeba pošleme poštou...
Už jsou zamluvene.. Když je neveme, dám vědět. Jsou hezký
woofer je ale dnes jsem vymontovával a jeden z repráků je protrženej. Gumové lemy jsou.. 300,-mato_srubka píše: 27 led 2017 23:53 Ahoj, malo to strešné okná? Potreboval by som tie gumové lemy, ktoré držia tapec na tom okne. Subwoofer je? Ak hej, v akom stave?
EDIT: Zadné dvere? Stav? Hrdza?