Ale podle fotek atd bomba. Tak dik

a jeste jedbou se omlouvam za me prvni blbe vyjadreni.
Moderátor: stan
Kludne ak by ste potrebovali z mp tak sa ozvite... spravime cenu budete spokojny...fugín píše:Naprostý souhlas. Mám na D2 přední i zadní nárazník,kryt řízení a jiný věci. Zpracování,materiál a povrchová úprava bez chyb a na auto to sedlo jako prdel na hrnek.22lukas277 píše: Ja som to riskol a kúpil som od nich oba pevnosťáky na discoveru plus nášlapy a šnorchel tiež ušetril som dosť peňazí a kvalita si myslím super aj hrúbky plechov a aj zvary sú super. tak isto povrchová úprava... je to pevné dosť. a vyzerá to dobre, tak isto aj uchytenia a jedno z druhým smelo odporúčam
Reefy pohoda;-) vsak pozri ak budes nieco chciet tak kludne napis... zatial to riesim takto... ale chystam nieco lepsie...Reefy píše:Ja si s nim dlouze psal, prvni co me zarazilo ze kdyz sem rekl, ze by to slo do czk tak mi dali cenu v € ktera byla na prepocet vyrazne jina nez v tech jejich penezich. Takze ve finale s postou sem byl na tom podobne jako trdba z Escape, kterej ma 99% veci na LR od nich a vse "skladem u dodavatele".
Ale podle fotek atd bomba. Tak dik
a jeste jedbou se omlouvam za me prvni blbe vyjadreni.
šnorchel je super , keby tam bol nápis SAfari tak by som nespoznal rozdiel ani