No tak toto je zrovna dost silné prohlášení dost tomu rámu fandíšRobí píše:, ale nechápu proč jim vadí rezatý rám na Defendrech, když než prorezne rám na Defendru tak všechny ostatní auta už budou shnilá

Moderátor: Acon
No tak toto je zrovna dost silné prohlášení dost tomu rámu fandíšRobí píše:, ale nechápu proč jim vadí rezatý rám na Defendrech, když než prorezne rám na Defendru tak všechny ostatní auta už budou shnilá
Tak to se prosím nech od zkušenějších vyvést z omylu. Zrovna Defender a Série mají rámy dost nevychytané co se týká koroze a jejich druhovýrobou se živí několik firem v UK. I Disco 2 měla problémy, zejména v zadní části. To co píšeš snad platí o rámech RRC a Disco1, tam opravdu jsou zřídka problémy.Robí píše: Aspoň teda můj názor, je jasný že někdo může mít jinou zkušenost, ale já tomu rámu věřim.
Mirko píše:Tak to se prosím nech od zkušenějších vyvést z omylu. Zrovna Defender a Série mají rámy dost nevychytané co se týká koroze a jejich druhovýrobou se živí několik firem v UK. I Disco 2 měla problémy, zejména v zadní části. To co píšeš snad platí o rámech RRC a Disco1, tam opravdu jsou zřídka problémy.Robí píše: Aspoň teda můj názor, je jasný že někdo může mít jinou zkušenost, ale já tomu rámu věřim.
Moje DI měla nezdravou díru v rámu poblíž odkalovací nádobky...Mirko píše:Tak to se prosím nech od zkušenějších vyvést z omylu. Zrovna Defender a Série mají rámy dost nevychytané co se týká koroze a jejich druhovýrobou se živí několik firem v UK. I Disco 2 měla problémy, zejména v zadní části. To co píšeš snad platí o rámech RRC a Disco1, tam opravdu jsou zřídka problémy.Robí píše: Aspoň teda můj názor, je jasný že někdo může mít jinou zkušenost, ale já tomu rámu věřim.
To pochybuju, bez zatěže to musí točit i kdyby tomu chyběl jeden píst.mr-tomas píše:Čeroadlo dělaly u Bosche Soběslav, jestli spíš nebude chyba v tom, že je ten motor celkově zdechlej a už to prostě nevytočí.