To chce 2

Moderátor: Miky_CZ
Krásná D2 se starou pěknou tváří plná dětí a Karlštejn jako kulisa, navíc V8 a správná barva vozu, navíc první příspěvek tak to je cajk, at slouží a dělá radost!Vandenberg píše:Zdravím vespolek,
prožíváme si náš první týden s novou členkou rodiny, která nám zatím dělá jenom velikou radost, jezdí krásně a stále se ještě ani trochu neporouchala
Tady s dětmi na louce kousek od domečku (ten na fotce není). Jako čerstvého vlastníka Land Roveru mne stále nepřestává fascinovat, kolik je najednou kolem cest, které ještě před týdnem nebyly, a kam se všude dát jet na výlet, aby si to děti užily
Díky ! Radost dělá a snad i dlouho bude, o svá auta se starám doufám dobře a ony mi to oplácejí stejnou mincí. A Diskoška je miláček...jak potkáme libovolné teréněji vypadající auto, caparti hned ječej "Landouvel"Mira 101 píše:
Krásná D2 se starou pěknou tváří plná dětí a Karlštejn jako kulisa, navíc V8 a správná barva vozu, navíc první příspěvek tak to je cajk, at slouží a dělá radost!
safra! i freečko může být nádherné!! to je fakt krásný kousekfritak píše:byli jsme jezdit na kolách me praskla prehazovacka tak jsem šel x kilometru pěšky a táhl kolo kamos ze pojede a počká me u auta po cestě si řekl ze mi pojede naproti.ale zapadl nutně podotknout ze oba bez telefonu jsme na sebe narazily.hodinu Jsme se snažily sprintera vytáhnout marně.tak jsme ho nechaly v lese hodinu šly pěšky pak autobusem,hodinu jsme stopovaly v dešti bez jídla piti telefonu pak zastavil polském kamion ten nás hodil k landrovru a pak jsme ho jely vytáhnou.mazec den
Majitel se jmenuje Mikuláš Strnad a je to můj kamarád. A byl ještě dřív než měl ty LR.Berserk píše:Praha by měla dělat parkovací zóny podle automobilky. Takhle se mě parkuje celkem fajn a z dálky to na pohled taky není zlé
Sláma Karel píše:Majitel se jmenuje Mikuláš Strnad a je to můj kamarád. A byl ještě dřív než měl ty LR.Berserk píše:Praha by měla dělat parkovací zóny podle automobilky. Takhle se mě parkuje celkem fajn a z dálky to na pohled taky není zlé
![]()
K
Luboš M. píše:se taky pochlubím nooo![]()
Bowler Tomcat 4.0 V8
Už máte s Julom dosť defa? [emoji2]teslo píše:Luboš M. píše:se taky pochlubím nooo![]()
Bowler Tomcat 4.0 V8![]()
prosim viac fotiek, specifikacie, dojmy
dodooff píše: Už máte s Julom dosť defa?
kde je problem v legislative? nejde to prihlasit nejak cez polsko?teslo píše:Ale nie, tomcaty su moja srdcovka. Nebyt nasej pridrbanej legislativy, tak ho uz mam postaveneho.
a na zavodne tabule?teslo píše:cez polsko som to preveroval. poliaci problem nemaju. Ale ako sa s tym vysporiadaju u nas netusim. Stale dostavam informacie, ze skor nie ako ano. Resp. ak ano, tak nie koser a pod...
proste grc.
visby píše:a na zavodne tabule?teslo píše:cez polsko som to preveroval. poliaci problem nemaju. Ale ako sa s tym vysporiadaju u nas netusim. Stale dostavam informacie, ze skor nie ako ano. Resp. ak ano, tak nie koser a pod...
proste grc.