Zdravim Vas,
jsem tady novackem (mel jsem discoI a ted mam RRC od Drápalíka) a chtel bych vedet kde jsou nejake trate kolem Prahy, kde se da vyblbnout nebo spise se zacit ucit jezdit v terenu. Nemam s jizdou v terenu zadny zkusenosti a tak se nechci vrhnout nekam odkud me uz nikdo nevystoura v pripade nejaky chybky.
Mozna uz to je nekde napsano, ale z casovych duvodu jsem neprohledal forum.
Diky moc za odpoved a radu. Mejte se
offroad trate
Moderátor: Miky_CZ
offroad trate
Mam mini (austin) ale obcas potrebuju maxi...
pomerne nejlepsi vyblbnuti na malym prostoru a bezpecne skytaji Bratronice - byvaly prostor PVO Prahy, rozmanitost terenu od nejjednodussich prekazek az po drsnarny a kdyz se ti neco po..., tak to mas kilometr ke Krytenovi
po strance expedicnich moznosti sou jedny z nejlepsich milovice, pomerne kompaktni prostor o velke rozloze s obrovskym mnozstvim nejruznejsich typu terenu, od prosteho jezdeni desitek kilometru polnacek, pres blbnuti na bunkrech u letiste, pristupne casti tankodromu mezi mestem, bozim darem a silnici na jirice, lehka offroad trat primo u mesta, severni les u Lustenic..., proste tam muzes celej den jezdit a nebudes mit problem, pochopitelne nektere pozemky sou soukrome a musis si vedet rady a neni problem tam zapadnout na nekolik hodin do blata
po strance expedicnich moznosti sou jedny z nejlepsich milovice, pomerne kompaktni prostor o velke rozloze s obrovskym mnozstvim nejruznejsich typu terenu, od prosteho jezdeni desitek kilometru polnacek, pres blbnuti na bunkrech u letiste, pristupne casti tankodromu mezi mestem, bozim darem a silnici na jirice, lehka offroad trat primo u mesta, severni les u Lustenic..., proste tam muzes celej den jezdit a nebudes mit problem, pochopitelne nektere pozemky sou soukrome a musis si vedet rady a neni problem tam zapadnout na nekolik hodin do blata
"It's a Land Rover"
S3 FFR 109 DPV "Anubis" - Desert Storm; S2A LW; 101 FC - 7 PARA RHA
S3 GS 109 - 7th Gurkha Regiment - Hong Kong + sankey trailer; S2 88 STW; S1 - Minerva TT, Land Rover 90 - 3 PARA
S3 FFR 109 DPV "Anubis" - Desert Storm; S2A LW; 101 FC - 7 PARA RHA
S3 GS 109 - 7th Gurkha Regiment - Hong Kong + sankey trailer; S2 88 STW; S1 - Minerva TT, Land Rover 90 - 3 PARA
- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
myslis Jilové u Prahy? Kde to tam je? Mam chatu naproti Pikovicim.low píše:prostoru je spousta, brdy, milovice, trat u benesova, u jilovyho, kostelec, bratronice u kladna - tam je to placeny. A nebo se da pojezdit skoro vsude.
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
dik
Diky vsem za rady a nazory, asi nejlepsi lokality na uceni se v terenu vypadaji Bratronice a Milovice. Takze kdyby se tam nahodou nekdo na den vypravoval, tak mi treba napiste a pokud budu mit cas rad se pridam. Diky mejte se..
Mam mini (austin) ale obcas potrebuju maxi...