Ten chlapík možná chtěl jen říct že to je Přírodní park OSLAVA...kupec18 píše:Jo byl to celkem adrenalin za Brnem mi blikla rezerva a nějak se mi nechtělo tankovat, navíc jsem nemohl najít jeden přejezd hned ten za tuším druhým brodem, jede se kolem chatek a u nich se přejede řeka na protější břeh a pak je to místo kde jsi nemohl vyjet..No tak to bylo komplet zarostle všude tráva pomalu metr, takže jsem jel fakt po paměti, vůbec neviděl a čekal kde mě to vyplivne.Adam P. píše:to je tam jak jsme byli tehdá s janem B? jak jsme tam opravili ten stoleček na stromě?a jel jsi to zase přes ten kotár a přes řeku, jak tehdá?
Vzhledem k palivu jsem nechtěl riskovat výjezd do toho kapce takže jsme se courali pořad řekou a kolem řeky..pak jsme dojeli k tomu sjezdu,, kousek zpátky stanoval nějaký patrol, než jsme se tam nachystal abych sjel přišel ten chlapik a měl trošku řeči že tady je les a není tady cesta že se dál nedá a tak a není tu brod nejde projet. A že jsme blazní že to tam otočíme na střechu.
Skočili jsme do auto, zahučeli dolu, projeli řeku a byli na tabořišti.
*** Pojezdeni kolem Brna ***
Moderátor: Miky_CZ
Re: *** Pojezdeni kolem Brna ***
Jo to je možné tady je to přírodní park totiž úúúplně všude.
Minuly týden jsme byli pěšky,, PĚŠKY na Palačáku nad Vut. Grilovali jsme v litinovém grilu na nožičkach,přitáhli si sebou i vlastní dřevěné uhlí, já sebou táhl i pytel na odpadky.
A výsledkem bylo že na nás stejně nějaký děsně zdravý běžec kolem 50 let zavolal policajty. A ti nám sdělili že nesmíme ani grilovat ani pit alkohol na veřejnosti (pivo z plechovky). A že na grillovani jsou ve městě vyhrazeny 3 místa.
Ať jdou do prdele
Edit: Proti chlapíkovi z Oslavan nic nemám, přišel řekl svoje a odešel my odjeli, bordel jsme nikde nedělali, svědomí mám čisté.
Minuly týden jsme byli pěšky,, PĚŠKY na Palačáku nad Vut. Grilovali jsme v litinovém grilu na nožičkach,přitáhli si sebou i vlastní dřevěné uhlí, já sebou táhl i pytel na odpadky.
A výsledkem bylo že na nás stejně nějaký děsně zdravý běžec kolem 50 let zavolal policajty. A ti nám sdělili že nesmíme ani grilovat ani pit alkohol na veřejnosti (pivo z plechovky). A že na grillovani jsou ve městě vyhrazeny 3 místa.
Ať jdou do prdele

Edit: Proti chlapíkovi z Oslavan nic nemám, přišel řekl svoje a odešel my odjeli, bordel jsme nikde nedělali, svědomí mám čisté.
- Old Black
- tel.: +420 736 626 161
- auto: SI, SIII
- Kontaktovat uživatele:
Naše kombinovaná skupina lidí a psů se sejde u nás na firmě v So kolem 15:00, ještě upřesníme. Plánujeme přespat u ohniště a totemu pod přehradou u Hlubokého. Kdyby tam bylo obsazeno, budeme řešit náhradní místo.
Designové a průmyslové podlahy: http://www.profimat.cz
- Adam P.
- tel.: 777241654
- auto: defík 130 TD5 2001
hmm, tak tento víkend mám nakonec totálně zasekaný
škoda. snad příště!

defender 130 TD5 2001 a SAAB 9-5 aero 2007 //// EX: defender 110 TD5 2003 a SAAB 9-3 LPT 2000 :)
-
- tel.: 732213169
- auto: 2x ex niva/Gr2.8td
také nemůžu auto je pořad ve stavu rozloženém

-
- tel.: 724331585
- auto: Discovery 3 TDV6
Pro neznalé, to je kde na firmě? 

-
- tel.: 732213169
- auto: 2x ex niva/Gr2.8td
No na firme pred 18 lety tet na farme vedle john deere zetor a dh112 cekajic na dil a slozeni

-
- tel.: 724331585
- auto: Discovery 3 TDV6

- pojir
- tel.: 602727915
- auto: D2
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz kliknes v Old Blackove podpisu na odkaz na firemni stranky, tak na nich je dole odkaz na mapu: http://goo.gl/maps/2eTVd
Jakkoliv vysoko vyskocis, nikdy nepreskocis svoji prdel.
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Jsem dnes u Contíku potkal Onderku v Discovery Sport....Asi ho nepozvu na projížďku okolo Brna 

naopak pozvem na projížďku a utopime i s autem v Oslavce 

- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
Co nějaký brněnský pub-meet někdy příští týden? Ať si povypravíme kdo kde byl a co se mu vše pokazilo na LR. Však víte: ježdění v terénu je pro dětí, tak proč nejít do hospody rovnou 

-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
21.9. asi pojedu do Brna, a pokud bych kolem 21té stihnul vlak do Olomouc, tak vás po delší době zase rád uvidím. Ale chtělo by se to sejít spíš dřív než později.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- pojir
- tel.: 602727915
- auto: D2
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych sel, jednadvacatyho zni fajn 

Jakkoliv vysoko vyskocis, nikdy nepreskocis svoji prdel.
V tomto případě je ti myslím jasné, že když LR auto není podmínka, tak do hospody jdu.
A kdyby se přidal třeba i Olda a Ruda, tak bych je taky moc rád viděl a slyšel.
Z
A kdyby se přidal třeba i Olda a Ruda, tak bych je taky moc rád viděl a slyšel.
Z
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Tak pacienti by asi byli, teď ještě kde a v kolik?
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
Hospodu ještě vybereme. Někde, kde čepují dobré pivo a bude to blízko centru - na vlak, domu atd. Začal bych tak v 18:00, nebo chce někdo dřív?
Pro me je to tak vyjimecne, ze se prizpusobim. Budu cekat na info a na povel.Mirko píše:Hospodu ještě vybereme. Někde, kde čepují dobré pivo a bude to blízko centru - na vlak, domu atd. Začal bych tak v 18:00, nebo chce někdo dřív?
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6