No asi už brzy vyjede ale na druhou stranu Ti vlastně šetřím penízelandy heaven Mára píše:A už bude hotov?? Já chci taky jezditSvrbí mi ruce, samí vyjíždky a já se jen vozím a nikdo mi nechce půjčit auto

Moderátor: Miky_CZ
No asi už brzy vyjede ale na druhou stranu Ti vlastně šetřím penízelandy heaven Mára píše:A už bude hotov?? Já chci taky jezditSvrbí mi ruce, samí vyjíždky a já se jen vozím a nikdo mi nechce půjčit auto
Někdy i na zahradě. Už asi rok tu má v kopřivách jednu šestiválcovou uloženkuFranta D1 píše:Václave to u Tebe Landy Mára parkuje na zdviži asi docela běžně.
Děkuju, ale pořád je co zlepšovatMOPADŽI píše:Pěkné, na takové to obrázky se rád dívám.
Krásná práce.
Koukám, že smaltovaná cedule našla krásného uplatnění !VencaZE píše:Občas bych potřeboval větší parking.LR parking.jpg
Tak teď nevim, býval jsem radioamatérem, skautem, mechanikem, zemědělcem a řidičemMára-RRC píše: Jen tak dál, ale nezapomínej z čeho jsi vzešel
Dík Mára
Zbytek taky doladíme, hlavně tu panhardku a tu tekoucí převodovku.VencaZE píše: To byla jedna z těch snažších závad.